Star Tours Marmaris

Reiser til Marmaris

Marmaris ligger der Tyrkia er på sitt aller vakreste på Egeerhavskysten nær den greske øyverdenen. Badestedet byr på en lang strand, sjarmerende småbåthavn, mange restauranter og barer samt trivelige shoppinggater. Blant hotellene finner du alt fra Familiefunn til et barnefritt Blue Couples og alt fra kategorien Lite & familiært til et Scene-hotel for en badeferie med urban atmosfære.  Les mer

Marmaris ligger der Tyrkia er på sitt aller vakreste på Egeerhavskysten nær den greske øyverdenen. Badestedet byr på en lang strand, sjarmerende småbåthavn, mange restauranter og barer samt trivelige shoppinggater. Blant hotellene finner du alt fra Familiefunn til et barnefritt Blue Couples og alt fra kategorien Lite & familiært til et Scene-hotel for en badeferie med urban atmosfære. 

I den vakre Marmarisbukten ligger de to nabostedene Marmaris og Içmeler. Marmaris er det største av reisemålene. Fra solnedgangen blir folkelivet langs strandpromenaden mer livlig, mens diskotekene og musikkbarene begynner å forberede seg til kvelden. 

Shopping og badeland

I området rundt marinaen Netsel finner du shoppinggater der motebutikker med sko, vesker og eksklusive merkeklær ligger vegg i vegg. I basarens bueganger kan du prute på smykker, tepper, krydder, messingfat og mye annet. Det finnes også to badeland i Marmaris. 

Anbefalte hotell

  • Blue Couples Marmaris Imperial for voksne som reiser uten barn
  • Scene-hotellet Poseidon for badeferie med urban atmosfære
  • Håndplukkede hotell i kategoriene Familiefunn, All Inclusive Beach, Nær det meste, Billig & bra og Lite & familiært

Utfluktstips

  • Båttur til Rhodos
  • Pamukkales hvite klipper og naturlige bassenger
  • Besøk på hamam (tyskisk bad)
  • Badeutflukt til Skilpaddestranden i Daylan

Bestill leiebil
Med en leiebil er det lett å oppleve enda mer av Marmariskysten. Byer og landsbyer, badeland og antikke ruiner, elver og bortgjemte badestrender – alt finnes innen rekkevidde. 

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 4 t 10 min, beregnet tid fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet.  Vis mer

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet. 

Bestill buss til hotellet
Ca. 1 time 30 min fra flyplassen til første hotellstopp i Marmaris. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere. Guide møter på flyplassen og viser deg til rett buss.

Bestill taxi direkte til hotellet
Bestill taxi for 1–4 personer, inkludert barn under 2 år. Taxien kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Guide viser deg til taxien. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i taxi er ikke vanlig og kan ikke bestilles.  

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: