Reiser til Marmaris

Tyrkia er på sitt vakreste her på Egeerhavskysten nær den greske øyverdenen. Marmaris byr på en lang strand, sjarmerende småbåthavn, mange restauranter og barer samt trivelige shoppinggater. De fleste av hotellene våre ligger ved stranden – alt fra Familiefunn til femstjerners luksus. Les mer

Tyrkia er på sitt vakreste her på Egeerhavskysten nær den greske øyverdenen. Marmaris byr på en lang strand, sjarmerende småbåthavn, mange restauranter og barer samt trivelige shoppinggater. De fleste av hotellene våre ligger ved stranden – alt fra Familiefunn til femstjerners luksus.

I den vakre Marmarisbukten ligger de to nabostedene Marmaris og Içmeler. Marmaris er det største av reisemålene. Fra solnedgangen blir folkelivet langs strandpromenaden mer livlig, mens diskotekene og musikkbarene begynner å forberede seg til kvelden.

Shopping og badeland

I området rundt marinaen Netsel finner du shoppinggater der motebutikker med sko, vesker og eksklusive merkeklær ligger vegg i vegg. Inne i basarens bueganger i den gamle delen av Marmaris kan du prute på smykker, tepper, krydder, messingfat og mye annet. To fastfylte badeland på den lang stranden er populære blant barnefamilier.

Hotell for familien og voksne
I Marmaris har vi flere hoteller som vi har samlet under navnet Familiefunn. Både trivselsfaktoren og servicen holder høy standard her og hotellene har mange tilbakevendende barnefamilier. Reiser du sammen med voksne og ser etter et hotell med internasjonal atmosfære er Blue Couples Marmaris Imperial det beste alternativet.

Hotell for syvsovere

Her ligger også Hotel Poseidon som tilhører vårt nye konsept Scene. Disse hotellene er plukket ut pga. sin beliggenhet i tillegg til at de har mange sosiale møteplasser, blant annet lounge og bar med musikk. Og det beste av alt – frokosten serveres frem til kl. 12.00.

Utfluktstips
Fra Marmaris kan du bli med på flere utflukter, blant annet:


  • Båttur til Rhodos
  • Pamukkales hvite klipper og naturlige bassenger
  • Besøk på hamam (tyskisk badstue)

Reiser du med barn anbefaler vi badeutflukten til Skilpaddestranden i Daylan. Les mer under utflukter.

Skjul
Beregnet flytid: Ca. 4 t 10 min, beregnet tid fra Oslo/Gardermoen.
Transport t/r flyplass: Ca. 1 time 30 min fra flyplassen til første hotellstopp i Marmaris. Vis mer

Ca. 1 time 30 min fra flyplassen til første hotellstopp i Marmaris.

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: