Star Tours Side

Reiser til Side

I Side finner du moderne restauranter vegg i vegg med antikke tempelruiner. To strender ligger på hver sin side av den gamle bydelen som sammen med shoppingstrøk og musikkbarer danner en ferieby med herlig atmosfære. Velg mellom hotellkonsepter fra familievennlige Blue Village Family Life til barnefrie Sensimar og speisalhoteller som Magic Life og Sensatori.  Les mer

I Side finner du moderne restauranter vegg i vegg med antikke tempelruiner. To strender ligger på hver sin side av den gamle bydelen som sammen med shoppingstrøk og musikkbarer danner en ferieby med herlig atmosfære. Velg mellom hotellkonsepter fra familievennlige Blue Village Family Life til barnefrie Sensimar og speisalhoteller som Magic Life og Sensatori. 

Side ligger på middelhavskysten, midt mellom feriestedet Alanya og storbyen Antalya. Uansett om du ønsker avkobling, vannsporter, kulturhistorie eller kveldsliv så finner du det her.

Shopping i gamlebyen
Det er en romantisk atmosfære i smågatene i gamlebyen. Du kan handle alt fra smykker, vesker og tyrkiske delikatesser. Det finnes også en mengde koselige restauranter, kaféer og barer.

Antikke severdigheter
Når du står i amfiteateret med plass til 17 000 tilskuere er det lett å forestille seg hvordan gladiatorspillene i antikken. Vil du å vite mer kan du besøke det romerske badet som i dag et interessant museum.

To fine sandstrender
Den østre stranden i Side har en fredelig atmosfære og klart og fint vann. Den vestre stranden, Kumköy, er mer tettbefolket med en fin strandpromenade som er populær blant både joggere og turgåere.

Anbefalte hotell

  • Blue Village Family Life Side med store bassengområder og kostnadsfrie barneklubber og treningstimer
  • Sensimar Barut Andiz og Sensimar Side Resort & Spa for voksne uten barn som vil ha det aller beste
  • Club Magic Life Jacaranda Imperial der et stort utvalg av sportsaktiviteter er inkludert i all inclusive
  • 5-stjerners Sensatori Side med moderne luksus, stort spa, 5 bassenger og 6 restauranter
  • Adora Garden i kategorien Familiefunn med leiligheter for opp til 5 personer

Utfluktstips

  • Båtturer
  • Sportsdykking for nybegynnere
  • Båttur på elven Manavgat
  • Hamam /tyrkisk bad)
  • Landsbygdutflukten My Turkey

Reiser om våren og høsten
Du kan reise til Tyrkia både vår, sommer og utover høsten. Klimaet er varmt og solfylt om våren og mai og september er perfekte måneder å reise til denne delen av tyrkia. Før og etter den virkelige høysesongen møter du en roligere side av Alanya, med alt du behøver men i en litt mindre skala. 

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 4 t 15 min fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller taxi som kjører direkte til hotellet Vis mer

Bestill buss eller taxi som kjører direkte til hotellet

Bestill buss til hotellet
Ca. 1 time fra flyplassen til første hotellstopp i Side. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere. Guide møter på flyplassen og viser deg til rett buss.

Bestill taxi direkte til hotellet
Bestill taxi for 1–4 personer, inkludert barn under 2 år. Taxien kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Guide viser deg til taxien. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i taxi er ikke vanlig og kan ikke bestilles.  

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: