Star Tours Kemer

Reiser til Kemer

  Les mer

 

Kemer er et reisemål som har utviklet seg fra en fredelig strandidyll til et fargerikt badested. Kemer har ikke vokst i høyden, men har klart å bevare sin personlige karakter med lave bygninger og trivelige torg. Det finnes strender, småbåthavn og mange restauranter, og det finnes hotell i kategoriene De Luxe, All Inclusive Beach og Nær det meste. 

Selve hjertet i byen er den store marinaen med to fine strender, en på hver side, med parasoller og serveringer. Citystranden er en rullesteinstrand med meget klart vann, mens Moonlight Beach består av grovkornet sand og er litt mer langgrunn.

Lekepark og marked
Et stykke opp fra Moonlight Beach ligger Moonlight Park, et grøntområde med lekeplasser, hoppematter, minigolf og et delfinarium. Hver tirsdag er det marked i Kemer der du kan gjøre morsomme funn. Det finnes også flere utendørsdiskoteker.

Ruiner fra antikken
Den antikke byen Phaselis med ruiner og den vakre øya Kekova, der enkelte av de antikke ruinene ligger under havoverflaten, er nærliggende utfluktsmål.

Anbefalte hotell

Utfluktstips

  • Taubane opp til det 2300 meter høye fjellet Tahtali
  • Gületseiling med sol og bad
  • Sportsdykking for nybegynnere
  • Tyrkisk bad – hamam

Reiser om våren og høsten
Du kan reise til Tyrkia både vår, sommer og utover høsten. Klimaet er varmt og solfylt om våren og mai og september er perfekte måneder å reise til denne delen av tyrkia. Før og etter den virkelige høysesongen møter du en roligere side av Alanya, med alt du behøver men i en litt mindre skala. 

 

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 4 t 20 min fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass: