Star Tours Kemer

Reiser til Kemer

Kemer er et reisemål som har utviklet seg fra en fredelig strandidyll til et fargerikt badested. Kemer har ikke vokst i høyden, men har klart å bevare sin personlige karakter med lave bygninger og trivelige torg. Det finnes strender, småbåthavn og mange restauranter. Vårt 5-stjerners hotell ligger ved en egen strandlinje i utkanten av Kemer.  Les mer

Kemer er et reisemål som har utviklet seg fra en fredelig strandidyll til et fargerikt badested. Kemer har ikke vokst i høyden, men har klart å bevare sin personlige karakter med lave bygninger og trivelige torg. Det finnes strender, småbåthavn og mange restauranter. Vårt 5-stjerners hotell ligger ved en egen strandlinje i utkanten av Kemer. 

Selve hjertet i byen er den store marinaen med to fine strender, en på hver side, med parasoller og serveringer. Citystranden er en rullesteinstrand med meget klart vann, mens Moonlight Beach har grovkornet sand og er litt mer langgrunn.

Lekepark og marked
Et stykke opp fra Moonlight Beach ligger Moonlight Park, et grøntområde med lekeplasser, hoppematter, minigolf og et delfinarium. Hver tirsdag er det marked i Kemer der du kan gjøre morsomme funn. Det finnes også flere utendørsdiskoteker.

Ruiner fra antikken
Den antikke byen Phaselis med ruiner og den vakre øya Kekova, der enkelte av de antikke ruinene ligger under havoverflaten, er nærliggende utfluktsmål.

Hotell med relaxbasseng og aktiviteter

  • Du bor på det 5-stjerners all inclusive-hotellet Barut Kemer Resort i kategorien De Luxe. Store bassengområder, tennisbane, fitnessenter og kino er bare noen eksempler på hva som finnes her. Du har alt du trenger innen hotellet, men du kan også spasere til Kemers sentrum og småbåthavnen.

Utfluktstips

  • Taubane opp til det 2300 meter høye fjellet Tahtali
  • Gületseiling med sol og bad
  • Sportsdykking for nybegynnere
  • Tyrkisk bad – hammam

Reiser om våren og høsten
Du kan reise til Tyrkia både vår, sommer og utover høsten. Klimaet er varmt og solfylt om våren og mai og september er perfekte måneder å reise til denne delen av Tyrkia. Før og etter den virkelige høysesongen møter du en roligere side av Alanya, med alt du behøver men i en litt mindre skala. 

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 4 t 15 min fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet.  Vis mer

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet. 

Bestill buss til hotellet
Ca. 1 time fra flyplassen til første hotellstopp i Kemer. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere.  

Bestill taxi direkte til hotellet
Bestill taxi for 1–3 personer, inkludert barn under 2 år. Taxien kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i taxi er ikke vanlig og kan ikke bestilles.

 

Vis mindre