Reiser til Si Kao

Ønsker du å nyte det enkle livet ved urørte strender samtidig som du bor på et resorthotell med restauranter, sportsaktiviteter og barneklubber så er vårt nye Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa det du søker. Les mer

Ønsker du å nyte det enkle livet ved urørte strender samtidig som du bor på et resorthotell med restauranter, sportsaktiviteter og barneklubber så er vårt nye Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa det du søker.

Her i Trangprovinsen på fastlandet ved Krabikystens sørlige del har du tilgang til det beste Thailand har å tilby; lange strender, fantastiske dykkesteder, tropisk regnskog og en skjærgård full av små øyer. Tempoet er behagelig rolig og det er lite turisme.

Elegant, avslappet og familievennlig

Vårt nye førsteklasses Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa ligger rett ved stranden og bassengområdet er omgitt av casuarinatrær og kokospalmer. I tillegg til hovedbasseng og barnebasseng finnes det et rolig voksenbasseng. Overalt finner du små rolige oaser med hengekøyer og solsenger.

Familieaktiviteter og aerobic
Her finnes det mange aktiviteter å velge mellom, både på hotellområdet og utenfor hotellet. Våre Blue Village-verter arrangerer beachvolley, bassengaktiviteter og vanngymnastikk. Familiens yngste medlemmer kan være med i Bamseklubben (3–5 år) og det finnes aktiviteter for de litt større barna også. Noen kvelder vises film på storskjerm på stranden.

Chang Lang-stranden
Hotellet ligger rett på den fine Chang Lang-stranden. Her er det stor forskjell på flo og fjære og ved lavvann kommer det frem sandbanker. Stranden er seks kilometer lang og det finnes ingen andre hoteller på den strekningen.

Dykking, trekking og yoga
Mange av Thailands beste dykkesteder ligger innen rekkevidde. Hotellets dykkesenter Sea Bees tilbyr kurs og dykkeutflukter for både nybegynnere og erfarne sportsdykkere. Den som vil kan låne en kano eller dra ut på trekking i regnskogen. Total avkobling får du i hotellets wellnessenter som tilbyr massasje og treningsmuligheter.

Thaimat, pasta og raw food
I hotellets restauranter kan du få alt fra pizza til raw food. Leelawadee har for det meste thaimat men har også andre retter på menyen. I den italienske restauranten Aqua kan du frotse blant ferske skalldyr og hjemmelaget pasta. Loungekaféen The Beach House serverer blant annet tapas, vin og øl.

Beach club på Koh Kradan
Hotellet har en egen beach club på den lille øya Koh Kradan der de blendene hvite sandstrendene sies å være blant de vakreste i hele øyverdenen. Hotellet har en hurtigbåt som går ut til øya hver morgen (ca. 25–30 minutter). Vel fremme venter avslapping på solsenger, lunsj i barbecuerestauranter og kanskje noe avkjølende å drikke i strandbaren. Det finnes utlån av snorkleutsyr for deg som blir rastløs av sol og bad.

Genuint i Pak Meng
Du får dufter og smaker av det thailandske hverdagslivet ved Pak Meng-stranden, ca. tre kilometer fra Blue Village Anantara Si Kao. Midt på stranden ligger en håndfull restauranter med enkel, men god mat fra det thailandske kjøkkenet. Ettersom mange av eierne både arbeider og bor her føles det nesten som å gå inn i deres egen stue. Det går buss fra hotellet inn til Pak Meng om ettermiddagen og kvelden.

Ta båten ut til øyene
Det er lett å dra på dagsutflukter på egen hånd til øyer som Koh Mook og Koh Hai. Fra piren ved Pak Meng-stranden går det både longtailbåter og raske motorbåter. På Koh Mook kan du svømme inn i den berømte Smaragdgrotten eller snorkle rett fra stranden.

Byliv i Trang
Det er 45 km til den større provinshovedstaden Trang. Her havner du midt i det thailandske hverdagslivet med lokale butikker og et kvelds- og nattmarked som har åpent et par ganger i uken. Her finnes det ikke mye som er tilpasset for turister, men i shoppingsenterene Siriban og Robinson finnes det blant annet klesbutikker.

Våre utflukter
Du kan bli med på en snorkleutflukt til Koh Rok, en båttur til øyene i nærheten og på et familieeventyr med kanopadling og besøk på et akvarium. Les mer under fliken Utflukter.

Skjul
Beregnet flytid: Utreise ca. 11 t 40 min, hjemreise 12 t 30 min. Direktefly t/r fra Oslo/Gardermoen.
Transport t/r flyplass: Ca. 1 time 30 min fra flyplassen i Krabi til Hotell Blue Village Anantara Beach Resort. Vis mer

Ca. 1 time 30 min fra flyplassen i Krabi til Hotell Blue Village Anantara Beach Resort.

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen.

Kombinasjonsreise
Hvis du har bestilt en kombinasjonsreise er transport mellom dine valgte hotell kun inkludert dersom du har forhåndsbestilt transport. Skal du være på egen hånd en av ukene, er ikke transport inkludert den uken du er på egen hånd. Transporten mellom hotellene er alltid med minibuss. Til øyer uten broforbindelse er transporten med minibuss og båt.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: