Star Tours Tri Trang Beach

Reiser til Tri Trang Beach

Tri Trang Beach er ikke et reisemål i vanlig forstand, men en samling fine hotell der vårt populære Blue Village Merlin Beach Resort er juvelen i kronen. Det er bare noen skritt til restauranter, treningslokale og bassenger og vil du ha mer liv og røre er det enkelt å reise inn til Patong. Les mer

Tri Trang Beach er ikke et reisemål i vanlig forstand, men en samling fine hotell der vårt populære Blue Village Merlin Beach Resort er juvelen i kronen. Det er bare noen skritt til restauranter, treningslokale og bassenger og vil du ha mer liv og røre er det enkelt å reise inn til Patong.

Tri Trang Beach ligger på en skjermet odde innenfor Phukets vestligste odde, rett sør for Patongbukta. Her er det lett å glemme hverdagen og konsentrere seg om å nyte, ikke minst ettersom vi tilbyr ett av øyas beste bosteder.

Blue Village for alle aldre
Blue Village Merlin Beach har store bassenger, restauranter, aktiviteter for barn og ungdom, treningstimer for voksne og en fin spaavdeling. 

Snorkling ved fine strender
Rett ved hotellet ligger det en korallstrand med korallbunn. Tidevannet er merkbart her og det er vanskelig å bade når det er lavvann. Ved høyvann er stranden et perfekt utgangspunkt hvis du vil ta en snorkeltur i det krystallklare vannet. Det tar ca. 10 minuter å spasere til den litt større Tri Trang Beach.

Freedom Beach og Paradise Beach
Du kan også leie en longtailbåt og dra til de kjente strendene Freedom Beach og Paradise Beach som ligger like i nærheten. Begge byr på fantastiske bademuligheter og snorkling samt et landskap som er som hentet fra et postkort.

Shopping i Patong
Det er bare noen kilometer til fargerike Patong med shopping, fornøyelser og folkeliv. Der finner du et nærmest ubegrenset utvalg av mote- og suvenirbutikker, restauranter, barer og kveldsfornøyelser. Det er ikke dyrt med taxi og det går gratis buss fra Blue Village Exotic noen ganger om dagen.

Dykking og golf
Benytt anledningen til å ta et dykkerkurs i ferien, sportsdykkerkurs kan bestilles hjemmefra. Phuket har flere golfbaner, starttider bestilles på stedet.

Utfluktstips

 • Båtutflukt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øyene
 • Dykking og snorkling for nybegynnere og erfarne
 • Jungeltrekking med kano og elefantridning
 • Sykling på Koh Yao Noi

Kombiner med TEMA
Dersom du vil oppleve mer av Thailand kan du kombinere ferien med TEMAs rundereise Sør-Thailands skjærgård og regnskoger, et eventyr med båt- og konoturer, jungelvandringer, grotter, buddhistiske templer og eksotiske markeder.

 

 

Skjul

Beregnet flytid:

Utreise ca. 11 t 40 min, hjemreise 12 t 30 min. Fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller taxi som kjører direkte til hotellet. Vis mer

Bestill buss eller taxi som kjører direkte til hotellet.

Bestill buss til hotellet
Fra flyplassen på Phuket til første hotellstopp i Tri Tran Beach er det ca. 1 time. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere. Guide møter på flyplassen og viser deg til rett buss.

Bestill taxi direkte til hotellet
Bestill taxi for 1–4 personer, inkludert barn under 2 år. Taxien kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Guide viser deg til taxien. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i taxi er ikke vanlig og kan ikke bestilles.

Kombinasjonsreise
Hvis du har bestilt en kombinasjonsreise er transport mellom dine valgte hotell kun inkludert dersom du har forhåndsbestilt transport. Skal du være på egen hånd en av ukene, er ikke transport inkludert den uken du er på egen hånd. Transporten mellom hotellene er alltid med minibuss.

Innsjekking
Ved tidlig ankomst til hotellet kan det forekomme noe ventetid før du får tilgang til rommet ditt. Hotellet gjør sitt beste for at du skal få rommet så tidlig som mulig. I følge internasjonale hotellregler skal rommene være ferdige til innsjekking senest kl. 15.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg:

  • Phuket
  • Tri Trang Beach

  Merlin Beach Resort SSSS+

  Familieoase på en egen odde nær to strender

  Vis mer Vis mindre
  Gjestenes vurdering 8,5 av 10
  Bad 100 m
  Shopping 4 km
  Basseng / Barnebasseng Ja / Ja
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  Oslo Lufthavn 05.jan 2016 16 dager
  18 048,- 12 998,-
  BESTILL NÅ