Star Tours Merlin Beach Resort SSSS+

Merlin Beach Resort SSSS+

Familieoase på en egen odde nær to strender

Pris fra
11 048,-
19.aug 2016 fra Oslo Lufthavn for 13 dager
Merlin Beach Resort ligger på en rolig odde på Phuket. Her finnes det tre bassengområder og en korallstrand. For de voksne finnes det blant annet spa, treningsrom og tennisbane. Om sommeren bor du i dobbeltrom med bassengutsikt. Vis mer
Pris fra
11 048,-
19.aug 2016 fra Oslo Lufthavn for 13 dager

Merlin Beach Resort ligger på en rolig odde på Phuket. Her finnes det tre bassengområder og en korallstrand. For de voksne finnes det blant annet spa, treningsrom og tennisbane. Om sommeren bor du i dobbeltrom med bassengutsikt.

Hotellet ligger omgitt av frodige skåninger med palmer og havet på to sider. Til tross for den rolige beliggenheten er det bare noen kilometer til Patong og shopping.

Ta med dykkemaske og snorkel
Et imponerende bassengområde med tre store basseng, ett av dem har vannsklie. Barnebassenget har beskyttelse mot solen. Korallstranden passer utmerket til snorkling ved høyvann. Den lille sandstranden Tri Trang ligger i gåavstand.

Små butikker og busservice til Patong
Det finnes noen små butikker på hotellet, men hotellet har også gratis busservice til Patong et par ganger om dagen.

Mat og drikke
Hotellet har fire restauranter som serverer alt fra pizza til thaimat. Bestiller du halvpensjon er middagsmeny inkludert noen dager og middagsbuffé med hovedsakelig thailandsk mat andre dager. Barn under 12 år spiser gratis når de voksne bestiller halvpensjon hjemmefra.

I perioden ca. 12/4-26/10 2016 er Merlin Beach Resort ikke et Blue Village-hotell.

Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Vis mindre