Star Tours Merlin Beach Resort SSSS+

Merlin Beach Resort SSSS+

Familieoase på en egen odde nær to strender

Pris fra
13 598,- 18 048,-
05.jan 2016 fra Oslo Lufthavn for 16 dager
Familiefavoritten Blue Village Merlin Beach Resort ligger på en odde på Phuket. Her finnes det Bamseklubb og aktiviteter for store og små, tre bassengområder og to strender. Det finnes rom med plass til 6 personer. Vis mer
Pris fra
13 598,- 18 048,-
05.jan 2016 fra Oslo Lufthavn for 16 dager

Familiefavoritten Blue Village Merlin Beach Resort ligger på en odde på Phuket. Her finnes det Bamseklubb og aktiviteter for store og små, tre bassengområder og to strender. Det finnes rom med plass til 6 personer.

For de voksne finnes det blant annet spa, helsestudio og tennisbane. Hotellet ligger omgitt av frodige skåninger med palmer og havet på to sider. Til tross for den rolige beliggenheten er det bare noen kilometer til Patong og shopping.

Blue Village – mer sporty enn noen gang
Her finnes det mange treningsmuligheter og aktiviteter, blant annet:

  • Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills - gruppetrening
  • Vanngymnastikk, fotabll og strandvolleyball
  • Bamseklubben, Fun Break og The Hangout
  • Minidisco et par kvelder i uken
  • Kveldsunderholdning arrangeres av hotellet

Barnebasseng og naturstrand
Et imponerende bassengområde med tre store basseng, ett av dem har vannsklie. Barnebassenget har beskyttelse mot solen. Det ligger en korallstrand ved hotellet og den lille natursandstranden Tri Trang ligger i gåavstand. 

Mat og drikke
Hotellet har fire restauranter som serverer alt fra pizza til thaimat. All inclusive og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Bestiller du halvpensjon er middagsbuffé med hovedsakelig thailandsk mat inkludert. Barn under 13 år spiser gratis når de voksne bestiller halvpensjon hjemmefra.  

Merlin Beach Resort er et Blue Village i perioden 27/10–5/4 2016.

Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Nyttårsmiddag. Julemiddag er inkludert for gjester med all inclusive.

Vis mindre