Star Tours Nai Yang Beach

Reiser til Nai Yang Beach

Nai Yang Beach er blant Phukets mest sjarmerende strender og er som skapt for strandliv og middager i solnedgangen. Fornøyelsesmetropolen Patong ligger en knapp times kjøring unna. På hotell Dewa Phuket finnes det rom for seks personer. Les mer

Nai Yang Beach er blant Phukets mest sjarmerende strender og er som skapt for strandliv og middager i solnedgangen. Fornøyelsesmetropolen Patong ligger en knapp times kjøring unna. På hotell Dewa Phuket finnes det rom for seks personer.

Stranden ligger på nordvest kysten av Phuket og er både langstrakt, bred og kantet med skoger av høyreiste casuarinatrær. Det er stille og fredelig her og på vei til hotellet passerer du et buddhistkloster der munkenes gule drakter henger til tørk. Til tross for at det er rolig har det kommet noen restauranter, skreddere og små butikker de seneste ti årene.

Restauranter og thaimassasje
Det ligger noen få spisesteder nær stranden og på den lille bygaten kan du unne deg en fot- eller kroppsmassasje til en overkommelig pris. Ti minutters gange fra stranden er det frukt- og grønnsaksmarkeder på tirsdag og torsdager som er vel verdt et besøk. Her kan du handle mango, papaya og andre lekre frukt og grønnsaker.

Familievennlige Dewa Phuket
Hotell Dewa Phuket er perfekt for familier som vil bo riktig bra. Du kan velge mellom bungalower ved stranden med privat basseng og store leiligheter med plass til seks personer. Hotellet har høy standard og både treningsrom og spa. Hotellbuss til Patong og Phuket Town

Nærhet til golfbaner

Reiser du med grønt kort i bagasjen finnes det flere golfbaner i nærheten. Blue Canyon Country Golf ligger bare 15 minutters kjøring fra Nai Yang Beach og det tar 25 minutter til Mission Hill Phuket Golf.

Utfluktstips

  • Båtutflukt til Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi Islands
  • Dykking og snorkling for nybegynnere og erfarne
  • Jungeltrekking med kano 
  • Sykkeltur på Koh Hao No

Kombiner med TEMA
Dersom du vil oppleve mer av landet kan du kombinere ferien med TEMAs rundereise Sør-Thailands skjærgård og regnskoger.

Skjul

Beregnet flytid:

Beregnet tid fra Oslo/Gardermoen, utreise ca. 11 t 15 min, hjemreise 12 t 45 min.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller privat minibuss som kjører direkte til hotellet. Vis mer

Bestill buss eller privat minibuss som kjører direkte til hotellet.

Bestill buss til hotellet
Ca. 10 min fra flyplassen på Phuket til hotellet i Nai Yang Beach. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere. Guide møter på flyplassen og viser deg til rett buss.

Bestill privat minibuss direkte til hotellet
Bestill minibuss for 1–4 personer, inkludert barn under 2 år. Minibussen kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Guide viser deg til minibussen. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i minibussene er ikke vanlig og kan ikke bestilles.

Kombinasjonsreise
Hvis du har bestilt en kombinasjonsreise er transport mellom dine valgte hotell kun inkludert dersom du har forhåndsbestilt transport. Skal du være på egen hånd en av ukene, er ikke transport inkludert den uken du er på egen hånd. Transporten mellom hotellene er alltid med minibuss.

Vis mindre