Star Tours Kata Beach

Reiser til Kata Beach

Kata Beach er blant Phukets fineste og mest barnevennlige strender. Selv om tempoet er rolig er restaurantutvalget stort og blant hotellene finner du familievennlige bosteder og hotell i i sentrum. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det. Les mer

Kata Beach er blant Phukets fineste og mest barnevennlige strender. Selv om tempoet er rolig er restaurantutvalget stort og blant hotellene finner du familievennlige bosteder og hotell i i sentrum. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det.

Vannet er klart og den kritthvite stranden er langgrunn. For å variere badelivet ved Kata Beach, kan du krydre ferien med opplevelser. Du kan blant annet leie en longtailbåt og dra ut til andre strender og øyer, vandre i regnskogen, dykke i det turkise vannet, spille golf eller gå på spa.

Restauranter og shopping
Kata er oppdelt i to ulike sentrum, begge har mye å velge mellom når det gjelder markedsgater, småbutikker, barer og – ikke minst – restauranter der du kan utforske det thailandske kjøkken med smaker som sitrongress, koriander, mynte og kokosmelk.

Hotell for familier og par

Utfluktstips
Vil du oppleve mer kan du bli med på noen av våre utflukter, blant annet:

  • Båtutflukt til Phi Phi-øyene
  • Kanopadling blant grotter og laguner

To netter i Bangkok
Du flyr med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og fortsetter til Phuket med Thais innenriksfly (ca. 1 time). Derfra reiser du med bussen til Ao Nang hvis du har bestilt dette. Du kan uten ekstra kostnad bytte ut de to siste overnattingene i Ao Nang mot to netter i Bangkok og få oppleve byens mylder og severdigheter.

Regnskurer, solskinn og lavere priser
Flere og flere velger å reise til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte, tropiske regnskurer er noe større om sommeren så skinner solen stort sett hele tiden og det er like varmt og deilig hele året. Dessuten er tempoet litt roligere og prisene lavere enn i høysesongen.

Skjul

Beregnet flytid:

Utreise ca. 15 t 25 min, hjemreise ca. 15 t 10 min. Fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Ca. 1 time fra flyplassen på Phuket til hotellene i Karon Beach. Vis mer

Ca. 1 time fra flyplassen på Phuket til hotellene i Karon Beach.

Bestill buss til hotellet
Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra.  

Innsjekking
Ved tidlig ankomst til hotellet kan det forekomme noe ventetid før du får tilgang til rommet. Hotellet gjør sitt beste for at du skal få rommet så tidlig som mulig. Ifølge internasjonale hotellregler skal rommene være klare senest kl. 15. 

 
Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: