Star Tours Centara Kata Beach SSSS

Centara Kata Beach SSSS

Vårt beste familiehotell i Kataområdet

Pris fra
8 998,- 9 548,-
06.mai 2016 fra Oslo Lufthavn for 13 dager
Hotel Centara Kata Beach er områdets beste familiehotell, med både rom og leiligheter der hele familien får plass. Hotellet ligger nær Kata sentrum og i gåavstand til stranden. Du har tilgang til tre bassengområder, familieaktiviteter og luksuriøse spabehandlinger. Vis mer
Pris fra
8 998,- 9 548,-
06.mai 2016 fra Oslo Lufthavn for 13 dager

Hotel Centara Kata Beach er områdets beste familiehotell, med både rom og leiligheter der hele familien får plass. Hotellet ligger nær Kata sentrum og i gåavstand til stranden. Du har tilgang til tre bassengområder, familieaktiviteter og luksuriøse spabehandlinger.

Hotellområdet består av flere bynginger blant store palmer og eksotiske planter. Høye, grønne bambustrær deler området i tre. Hotellet har busservice til stranden om formiddagen.

Tre ulike bassengområder
Det største bassenget har flest aktiviteter, en liten vannsklie og en bassengbar som serveres snacks. Det andre bassenget et mindre, men omårdet rundt er mer åpent og luftig. Her ligger baren Waves der hele familien kan finne noe å spise. Det minste bassengområdet ligger ved hotellets spa og har en rolig atmosfære og er beregnet for voksne.

Tilpasset barnefamilier

  • Lett å ta seg frem med barnevogn
  • Barnemenyer i en av restaurantene
  • Biljard- og bordtennisbord

Måltider
Gjester i leilighet kan bestille frokost som tillegg. Halvpensjon med buffé eller menymåltider kan også bestilles som tillegg, barn under 12 år betaler ikke for halvpensjon når det bestilles hjemmefra.

Bytt ut de to siste nettene med Bangkok
Du kan bytte ut de to siste nettene mot to netter i Bangkok på hotell Century Park SSSS uten ekstra kostnad. Du bestiller det slik: Velg hotell. Når du kommer til "Tillegg" velger du utflukter på reisemålet. Der finner du hotellovernatting i Bangkok. 

Centara Kata Beach er ikke et Blue Star-hotell i perioden ca. 28. mai9. oktober 2016.

Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, amerikansk frokostbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Vis mindre