Star Tours The Old Phuket SSS+
Familiefunn

The Old Phuket SSS+

Velkjent og populært hotell nær Karonstranden

The Old Phuket i Karon Beach er et velkjent og populært hotell nær stranden. Hotellet har to helt forskjellige hotelldeler som passer til både familier og par. Gåavstand til shopping og restauranter. Vis mer

The Old Phuket i Karon Beach er et velkjent og populært hotell nær stranden. Hotellet har to helt forskjellige hotelldeler som passer til både familier og par. Gåavstand til shopping og restauranter.

Den nyrenoverte delen Sino Wing er den opprinnelige delen og er inspirert av Thailands sino-portigisiske epoke som har gitt hotellet navn.

3 restauranter
På den lille gaten mot stranden og Karons hovedgate, har The Old Phuket 3 ulike restauranter. Bestiller du halvpensjon kan du velge i hvilken restaurant du vil spise lunsj- eller middagsmeny.

Det finnes også et lite trimrom og mulighet for massasje.

Direkte utgang til bassenget eller rom med boblebad utendørs
I Sino Wing bor du enten i lave enetasjes bygninger eller i den litt høyere hotellbygningen. Hotellets andre, nyere del Serene Wing har en moderne, minimalistisk stil samt at den ligger litt mer avskjermet enn Sino Wing.

Den fire etasjes høye hotellbygningen ligger som en U rundt bassenget med bassengbar og solterrasse.

Bor du i Serene Wing kan du bestille større dobbeltrom med direkte utgang til bassenget. I Sino Wing kan du velge rom med inngjerdet uteplass med utendørs boblebad.

Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom av valgt romtype, frokostbuffé. Jule- og nyttårsmiddag.

Vis mindre