Star Tours Karon Beach
S?k pris och boka resa

Reiser til Karon Beach

Karon Beach på vestkysten av Phuket passer for deg som vil bo nær strender, restaurantliv og vannaktiviteter. Blant våre hoteller finner du kategoriene Nær det meste, Fred & ro, Billig & bra og De Luxe. Les mer

Karon Beach på vestkysten av Phuket passer for deg som vil bo nær strender, restaurantliv og vannaktiviteter. Blant våre hoteller finner du kategoriene Nær det meste, Fred & ro, Billig & bra og De Luxe.

Karonstranden er både bred og langstrakt, og føles derfor ikke overbefolket. Den består av hvit korallsand, men er ikke særlig langgrunn. Du trenger ikke å gå langt for å finne serveringssteder på stranden som selger kalde drikker og gode småretter.

Mange restauranter i sentrum
I sentrum av Karon finnes det mange restauranter, barer og butikker. Om kveldene kan du utforske thaikjøkkenets delikatesser, og vil du fortsette med shopping kan du gå rundt i timevis blant markedsboder og butikker.

Anbefalte hotell

Mer shopping i Patong
Fra Karon Beach kommer du deg lett til andre strender med en tuk-tuk, og seks kilometer unna ligger Patong med et mer omfattende fornøyelsesliv. Shoppingsenteret Jungceylon har mer enn 200 butikker med alt fra merkeklær til håndverk og elektronikk.

Utfluktstips

  • Båtutflukt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øyene
  • Dykking og snorkling for både nybegynnere og proffe
  • Jungeltrekking med kano og elefantridning
  • Sykling på Koh Yao Noi

Kombiner med TEMA
Dersom du vil oppleve mer av landet kan du kombinere ferien med TEMAs rundereise Sør-Thailands skjærgård og regnskoger, et eventyr fullspekket med båt- og kanoturer, jungelvandringer, grotter, buddhistiske templer og eksotiske markeder. 

Skjul

Beregnet flytid:

Beregnet tid fra Oslo/Gardermoen, utreise ca. 11 t 15 min, hjemreise 12 t 45 min.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet.  Vis mer

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet. 

Bestill buss til hotellet
Buss fra flyplassen på Phuket til hotellene i Karon Beach ca.1 time. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere. Guide møter på flyplassen og viser deg til rett buss.

Bestill taxi direkte til hotellet
Bestill taxi for 1–4 personer, inkludert barn under 2 år. Taxien kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Guide viser deg til taxien. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i taxi er ikke vanlig og kan ikke bestilles.

Kombinasjonsreise
Hvis du har bestilt en kombinasjonsreise er transport mellom dine valgte hotell kun inkludert dersom du har forhåndsbestilt transport. Skal du være på egen hånd en av ukene, er ikke transport inkludert den uken du er på egen hånd. Transporten mellom hotellene er alltid med minibuss.

Innsjekking
Ved tidlig ankomst til hotellet kan det forekomme noe ventetid før du får tilgang til rommet. Hotellet gjør sitt beste for at du skal få rommet så tidlig som mulig. Ifølge internasjonale hotellregler skal rommene være klare senest kl. 15. 

 
Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: