Star Tours Kantary Bay Hotel SSS+
Familiefunn

Kantary Bay Hotel SSS+

Romslige leiligheter ved havnen

Pris fra
8 098,- 9 098,-
05.aug 2016 fra Oslo Lufthavn for 13 dager
Kantara Bay Hotel er et trivelig bosted med en hyggelig atmosfære og en unik beliggenhet ved Cape Panwas havn med ustikt over bukta. Et bra valg for barnefamilier som vil bo i rolige omgivelser. Vis mer
Pris fra
8 098,- 9 098,-
05.aug 2016 fra Oslo Lufthavn for 13 dager

Kantara Bay Hotel er et trivelig bosted med en hyggelig atmosfære og en unik beliggenhet ved Cape Panwas havn med ustikt over bukta. Et bra valg for barnefamilier som vil bo i rolige omgivelser.

Ikke langt unna finner du longtailbåtene som frakter deg ut i den vakre øyverdenen, et fåtall restauranter og Phukets marine museum.

Hotellet har to bassenger, det ene ligger på taket med en fantastisk utsikt over havet. Restaurant, bar og suvenirbutikk.

Buss til en rolig strand
En av mange fordeler ved å bo i Cape Panwa er at stranden er Phukets beste om sommeren, uten undervannsstrømmer. Det går hotellbusser til det luksuriøse søsterhotellet Capa Panwa som ligger ved stranden fra tidlig om morgen til sent på kvelden.

Du kan også benytte deg av Cape Panwas øvrige fasiliteter som restauranter, barer, kajakk på stranden, treningsrom, massasje og underholdning.

Det tar 20 minutter med buss til Phuket Town, hvor du finner den beste shoppingen.

Bytt ut de to siste nettene med Bangkok
Du kan bytte ut de to siste nettene mot to netter i Bangkok på hotell Century Park SSSS uten ekstra kostnad. Du bestiller det slik: Velg hotell. Når du kommer til "Tillegg" velger du utflukter på reisemålet. Der finner du hotellovernatting i Bangkok. 

Grunnpris: Innkvartering i valgt type, frokostbuffé.

Vis mindre
Hotellfakta
Bad 500 m
Sentrum 0 m
Basseng / Barnebasseng Ja / Ja
Restaurant / Bar Ja / Ja