Reiser til Cape Panwa

Cape Panwa på sørsiden av øya er et sted uten den store turiststrømmen, og du kan nyte en ferie med late dager på stranden, vannaktiviteter, spabehandlinger og båtutflukter. Velg mellom hoteller i kategorien Spahotell og Familiefunn. Les mer

Cape Panwa på sørsiden av øya er et sted uten den store turiststrømmen, og du kan nyte en ferie med late dager på stranden, vannaktiviteter, spabehandlinger og båtutflukter. Velg mellom hoteller i kategorien Spahotell og Familiefunn.

Cape Panwa Hotel er en naturskjønn odde på Phuket med et par hotell der du kan koble av og nyte roen. Vil du ha mer shopping og fornøyelser kan du ta buss til Phuket Town eller Patong. Du kan også ta en tur med longtailbåt til noen av øyene i nærheten.

Spahotell ved stranden

Cape Panwa Hotell, som har en fantastisk beliggenhet ved den langgrunne stranden, finnes vannsporter, underholdning, utflukter og matlagingskurs. Hotellet har flere restauranter, barer, spa og treningsrom.

Familiefunn med takbasseng
Reiser du med familien kan vi anbefale Kantary Bay Hotel som ligger nær havnen. Det går hotellbuss til Cape Panwa Hotel der du kan benytte alle fasilitetene. Kantary Bay Hotel har to bassenger, det ene på hotelltaket med en fantastisk utsikt over havet, og et stykke bortenfor ligger den lille landsbygaten med et par restauranter og noen små butikker.

Et akvarium som nabo

Lengst ute på Capa Panwa-odden ligger Phuket Aquarium som lokker besøkende fra hele øya. Det finnes over 100 dyrearter fra den marine verdenen i store akvarier der korallrevene fra Andamansjøen og Thailandbukta er gjenskapt. Du får se alt fra fargerike, tropiske småfisker til store rokker, blekkspruter og haier.

Utfluktstips

 • Båtutflukt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øyene
 • Dykking og snorkling for nybegynnere og erfarne
 • Jungeltrekking med kano og elefantridning
 • Sykling på Koh Yao Noi

 Kombiner med TEMA
Dersom du vil oppleve mer av Thailand kan du kombinere ferien med TEMAs rundereise. Her får du oppleve båt- og konoturer, jungelvandringer, grotter, buddhistiske templer og eksotiske markeder sammen med en kyndig guide. Velg mellom:

 

 

Skjul
Beregnet flytid: Utreise ca. 11 t 40 min, hjemreise 12 t 30 min. Fra Oslo/Gardermoen.
Transport t/r flyplass: Ca. 1 time fra flyplassen i Phuket til første hotellstopp i Cape Panwa. Vis mer

Ca. 1 time fra flyplassen i Phuket til første hotellstopp i Cape Panwa.

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen.

Kombinasjonsreise
Hvis du har bestilt en kombinasjonsreise er transport mellom dine valgte hotell kun inkludert dersom du har forhåndsbestilt transport. Skal du være på egen hånd en av ukene, er ikke transport inkludert den uken du er på egen hånd. Transporten mellom hotellene er alltid med minibuss.

Innsjekking
Ved tidlig ankomst til hotellet kan det forekomme noe ventetid før du får tilgang til rommet ditt. Hotellet gjør sitt beste for at du skal få rommet så tidlig som mulig. I følge internasjonale hotellregler skal rommene være ferdige til innsjekking senest kl. 15.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg:

 • Spahotell

  • Sommer 2014
  • Vinter 14/15

  Cape Panwa SSSS

  Unik beliggenhet ovenfor en finkornet korallstrand