Reiser til Phuket

I Phuket finner du alt du kan ønske deg av strender, dykking og shopping. Vi tilbyr mange ulike hoteller, alt fra Blue Village med aktiviteter til elegante spahotell.
Beregnet flytid: Utreise ca. 11 t 40 min, hjemreise 12 t 30 min. Fra Oslo/Gardermoen.
Transport t/r flyplass: Ca. 2 timer fra flyplassen i Phuket til første hotellstopp i Khao Lak. Vis mer

Ca. 2 timer fra flyplassen i Phuket til første hotellstopp i Khao Lak.

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen.

Kombinasjonsreise
Hvis du har bestilt en kombinasjonsreise er transport mellom dine valgte hotell kun inkludert dersom du har forhåndsbestilt transport. Skal du være på egen hånd en av ukene, er ikke transport inkludert den uken du er på egen hånd. Transporten mellom hotellene er alltid med minibuss.

Innsjekking
Ved tidlig ankomst til hotellet kan det forekomme noe ventetid før du får tilgang til rommet ditt. Hotellet gjør sitt beste for at du skal få rommet så tidlig som mulig. I følge internasjonale hotellregler skal rommene være ferdige til innsjekking senest kl. 15.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Phuket

 • Khao Lak
  Khao Lak
  Khao Lak

  Khao Lak

  Khao Lak byr på regnskog og noen av Thailands fineste strender. Blant våre elegante strandhoteller finner du både Blue Couples for voksne og 5-stjerners De Luxe.

 • Tri Trang Beach
  Tri Trang Beach
  Tri Trang Beach

  Tri Trang Beach

  Tri Trang Beach byr på vakker natur og fine strender noen kilometer fra Patong. Her ligger Blue Village Merlin Beach Resort med tre bassenger, spa, treningsrom og tennisbane.

 • Kata Beach
  Kata Beach
  Kata Beach

  Kata Beach

  Kata Beach er et allsidig feriested ved en langgrunn sandstrand på vestkysten av Phuket. Våre hoteller ligger nær restauranter, shopping og fornøyelser.

 • Patong Beach
  Patong Beach
  Patong Beach

  Patong Beach

  Patong Beach er både et shoppingmekka og et livlig fornøyelsessenter. På den lange, fine stranden er det høy aktivitet med vannsport, musikk og strandvolleyball.

 • Bangtao Beach
  Bangtao Beach
  Bangtao Beach

  Bangtao Beach

  Bangtao Beach er et rolig og vakker reisemål med en seks kilometer lang sandstrand nordvest på Phuket. Blant hotellene finner du både Suneo Club for store familier og luksushotell ved stranden.

 • Karon Beach
  Karon Beach
  Karon Beach

  Karon Beach

  Karon Beach er ett av øyas mest allsidige reisemål med en lang og fin strand og et enormt utvalg av fornøyelser, shopping og restauranter.

 • Kamala Beach
  Kamala Beach
  Kamala Beach

  Kamala Beach

  Kamala Beach byr på rolige omgivelser med et restaurant- og shoppingtilbud i liten skala. Designhotellet Cape Sienna lokker med en flott beliggenhet og smakfull innredning.

 • Cape Panwa
  Cape Panwa
  Cape Panwa

  Cape Panwa

  I Cape Panwa, en rolig oase på ferieøya Phuket, bor du fredelig med mye å velge mellom på hotellområdet.

 • Kata Noi Beach
  Kata Noi Beach
  Kata Noi Beach

  Kata Noi Beach

  På lille Kata Noi Beach er det en fredelig atmosfære. Her kan du bo på vårt femstjerners hotell samtidig som du er nær shopping og restauranter ved Kata Beach.

 • Nai Yang Beach
  Nai Yang Beach
  Nai Yang Beach

  Nai Yang Beach

  Nai Yang Beach har en lang og bred sandstrand, kantet med casuarinatrær. Her bor du på det luksuriøse familiehotellet Dewa Phuket med romslige leiligheter og bungalower.

 • Nai Thon Beach
  Nai Thon Beach
  Nai Thon Beach

  Nai Thon Beach

  Nai Thon Beach er en av Phukets mest fredelige strender, omgitt av grønnkledde åser. Her bor du på et nybygd designhotell med barfotavstand til havet.