Star Tours Merlin Beach Resort SSSS+

Merlin Beach Resort SSSS+

Familieoase på en egen odde nær to strender

Familiefavoritten Blue Village Merlin Beach Resort ligger på en odde på Phuket. Her finnes det Bamseklubb og aktiviteter for store og små, tre bassengområder og to strender. Det finnes rom med plass til 6 personer. Vis mer

Familiefavoritten Blue Village Merlin Beach Resort ligger på en odde på Phuket. Her finnes det Bamseklubb og aktiviteter for store og små, tre bassengområder og to strender. Det finnes rom med plass til 6 personer.

For de voksne finnes det blant annet spa, helsestudio og tennisbane. Hotellet ligger omgitt av frodige skåninger med palmer og havet på to sider. Til tross for den rolige beliggenheten er det bare noen kilometer til Patong og shopping.

Barnebasseng og naturstrand
Et imponerende bassengområde med tre store basseng, ett av dem har vannsklie. Barnebassenget har beskyttelse mot solen. Det ligger en korallstrand ved hotellet og den lille natursandstranden Tri Trang ligger i gåavstand.

Minidisco, aktiviteter og lokal underholdning

På Merlin Beach Resort finnes blant annet:

  • Bamseklubben, Fun Break og The Hangout
  • Vanngymnastill, trim og volleyball
  • Minidisco et par kvelder i uken
  • Kveldsunderholdning arrangeres av hotellet
  • Småbutikker
  • Busservice til Patong flere ganger om dagen

 

Mat og drikke
Hotellet har fire restauranter som serverer alt fra pizza til thaimat. All inclusive og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Bestiller du halvpensjon er middagsbuffé med hovedsakelig thailandsk inkudert. Barn under 13 år spiser gratis når de voksne bestiller halvpensjon hjemmefra.  

Merlin Beach resort er et Blue Village i perioden 25/10–11/4 2015.

Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Nyttårsmiddag. Julemiddag er inkludert for gjester med all inclusive eller halvpensjon.

Vis mindre