Vi ser du bruker en eldre verson av din nettleser. For en bedre opplevelse av Startour.no anbefaler vi at du oppdaterer til en nyere nettleser. Her er noen gode alternativ som er helt gratis.

Star Tours Merlin Beach Resort SSSS+
Den beste ferien - alltid ved stranden

Merlin Beach Resort SSSS+

Familieoase på en egen odde nær to strender

Pris fra
15 048,- 15 948,-
16.mar 2015 fra Oslo Lufthavn for 15 dager
Familiefavoritten Blue Village Merlin Beach Resort ligger på en odde på Phuket. Her finnes det Bamseklubb og aktiviteter for store og små, tre bassengområder og to strender. Det finnes rom med plass til 6 personer. Vis mer
Pris fra
15 048,- 15 948,-
16.mar 2015 fra Oslo Lufthavn for 15 dager

Familiefavoritten Blue Village Merlin Beach Resort ligger på en odde på Phuket. Her finnes det Bamseklubb og aktiviteter for store og små, tre bassengområder og to strender. Det finnes rom med plass til 6 personer.

For de voksne finnes det blant annet spa, helsestudio og tennisbane. Hotellet ligger omgitt av frodige skåninger med palmer og havet på to sider. Til tross for den rolige beliggenheten er det bare noen kilometer til Patong og shopping.

Barnebasseng og naturstrand
Et imponerende bassengområde med tre store basseng, ett av dem har vannsklie. Barnebassenget har beskyttelse mot solen. Det ligger en korallstrand ved hotellet og den lille natursandstranden Tri Trang ligger i gåavstand.

Minidisco, aktiviteter og lokal underholdning

På Merlin Beach Resort finnes blant annet:

  • Bamseklubben, Fun Break og The Hangout
  • Vanngymnastill, trim og volleyball
  • Minidisco et par kvelder i uken
  • Kveldsunderholdning arrangeres av hotellet
  • Småbutikker
  • Busservice til Patong flere ganger om dagen

 

Mat og drikke
Hotellet har fire restauranter som serverer alt fra pizza til thaimat. All inclusive og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Bestiller du halvpensjon er middagsbuffé med hovedsakelig thailandsk inkudert. Barn under 13 år spiser gratis når de voksne bestiller halvpensjon hjemmefra.  

Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Nyttårsmiddag. Julemiddag er inkludert for gjester med all inclusive eller halvpensjon.

Vis mindre