Star Tours Nai Yang Beach

Reiser til Nai Yang Beach

Nai Yang Beach er blant Phukets mest sjarmerende strender og er som skapt for strandliv og middager i solnedgangen. Fornøyelsesmetropolen Patong ligger i underkant av en times kjøring unna. Du kan bo på hotell Dewa Phuket som har rom med plass til 6 personer. Les mer

Nai Yang Beach er blant Phukets mest sjarmerende strender og er som skapt for strandliv og middager i solnedgangen. Fornøyelsesmetropolen Patong ligger i underkant av en times kjøring unna. Du kan bo på hotell Dewa Phuket som har rom med plass til 6 personer.

Stranden ligger på nordvest kysten av Phuket og er både langstrakt, bred og kantet med skoger av høyreiste casuarinatrær. Det er stille og fredelig her og på vei til hotellet passerer du et buddhistkloster der munkenes gule drakter henger til tørk. Til tross for at det er rolig har det kommet noen restauranter, skreddere og små butikker de seneste ti årene.

Restauranter og massasje
Du kan slå deg ned i skyggen nær stranden og nyte den gode maten, og på den lille bygaten kan du unne deg en fot- eller kroppsmassasje til en overkommelig pris. Ti minutters gange fra stranden er det frukt- og grønnsaksmarkeder på tirsdag og torsdager som er vel verdt et besøk. Her kan du handle mango, papaya og mange andre lekre frukt og grønnsaker.

Luskus for familier
Dewa Phuket er perfekt for familier som vil bo luksuriøst. Her kan du velge mellom bungalower med privat basseng ved stranden og store leiligheter med plass til inntil seks personer. Hotellet har høy standard og både treningsrom og spa. Hotellet har egen buss til Patong eller Phuket Town.

Nærhet til golfbaner
Reiser du med grønt kort i bagasjen finnes det flere golfbaner i nærheten. Blue Canyon Country Golf ligger bare 15 minutters kjøring fra Nai Yang Beach og det tar 25 minutter til Mission Hill Phuket Golf.

Utfluktstips
  • Båtutflukt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øyene
  • Dykking og snorkling for nybegynnere og erfarne
  • Jungeltrekking med kano og elefantridning
  • Sykling på Koh Yao Noi
Kombiner med TEMA
Dersom du vil oppleve mer av Thailand kan du kombinere ferien med TEMAs rundereise. Her får du oppleve båt- og konoturer, jungelvandringer, grotter, buddhistiske templer og eksotiske markeder sammen med en kyndig guide. Velg mellom:

 

Skjul

Beregnet flytid:

Utreise ca. 11 t 40 min, hjemreise 12 t 30 min. Fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Ca. 10 min fra flyplassen på Phuket til hotellet i Nai Yang Beach. Vis mer

Ca. 10 min fra flyplassen på Phuket til hotellet i Nai Yang Beach.

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen.

Kombinasjonsreise
Hvis du har bestilt en kombinasjonsreise er transport mellom dine valgte hotell kun inkludert dersom du har forhåndsbestilt transport. Skal du være på egen hånd en av ukene, er ikke transport inkludert den uken du er på egen hånd. Transporten mellom hotellene er alltid med minibuss.

Innsjekking
Ved tidlig ankomst til hotellet kan det forekomme noe ventetid før du får tilgang til rommet ditt. Hotellet gjør sitt beste for at du skal få rommet så tidlig som mulig. I følge internasjonale hotellregler skal rommene være ferdige til innsjekking senest kl. 15.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: