Star Tours Mai Khao Lak SSSS+

Mai Khao Lak SSSS+

Hotellet ligger nær stranden i Khao Lak

Blue Village Mai Khao Lak er et stilig hotell med moderne design ved den langgrunne naturstranden Pak Weep. Her finnes det aktiviteter for store og små, spa og treningsrom. Du bor i familierom eller bungalower med spektakulær design og eget basseng. De fleste rommene har plass til 5 personer. Vis mer

Blue Village Mai Khao Lak er et stilig hotell med moderne design ved den langgrunne naturstranden Pak Weep. Her finnes det aktiviteter for store og små, spa og treningsrom. Du bor i familierom eller bungalower med spektakulær design og eget basseng. De fleste rommene har plass til 5 personer.

Hotellet ligger i et av Khao Laks roligste områder. Det ligger litt for seg selv i enden av en vei, men ved stranden ligger det et par enkle thairestauranter. Du kan ta taxi eller gratis buss fra hotellet til sentrum med restauranter, barer og shopping. Det tar ca. et kvarter med bil til Khao Lak.

Bo bra, bedre eller best
Alle rom er minst 50 kvadratmeter. Familierommene ligger i hovedbygningen. noen med utgang til bassenget fra markterrassen. Bungalowene ligger nærmere stranden. De har store glassflater og terrasser i tre, noen har privat basseng og noen ligger så nær stranden at de har begrenset havutsikt.

Bamses bursdagsfest og The Hangout for ungdommer
Som på alle Blue Village finnes det aktiviteter og fasiliteter for hele familien. Alt fra Bamses fødselsdag til Fun Break for eldre barn.

Hotellet tilbyr mange aktiviteter

  • Vanngymnastikk, bassengsporter og volleyball
  • To basseng (det ene er 186 meter langt) og barnebasseng
  • Spa og treningsrom
  • Aktiviteter som matlagingskurs og fruktskulpturering
  • Utforsk omgivelsene med kajakk eller mountainbike
  • Kveldsunderholdning er i regi av hotellet

 

Bestill måltider
Halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Bestiller du halvpensjon er middag, som regel buffé, inkludert. I begynnelsen og slutten av sesongen kan det være middagsmeny. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksen når måltider bestilles hjemmefra.

Mai Khao Lak er et Blue Village i perioden 25/10–11/4 2015.

Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Vis mindre