Star Tours Kata Beach

Reiser til Kata Beach

På barnevennlige Kata Beach er atmosfæren avslappet og tempoet er rolig. Du reiser hit hvis du ønsker et stort utvalg av gode restauranter og mange aktiviteter. Blant hotellene finnes alt fra Blue Star med familieaktiviteter til kategoriene Familiefunn, Fred & ro, Nær det meste og Billig & bra. Les mer

På barnevennlige Kata Beach er atmosfæren avslappet og tempoet er rolig. Du reiser hit hvis du ønsker et stort utvalg av gode restauranter og mange aktiviteter. Blant hotellene finnes alt fra Blue Star med familieaktiviteter til kategoriene Familiefunn, Fred & ro, Nær det meste og Billig & bra.

Vannet er klart og den kritthvite stranden er langgrunn, noe som gjør den ekstra innbydende for småbarnsfamilier. For å variere badelivet ved Kata Beach, kan du krydre ferien med ulike opplevelser. I nærheten av Kata Beach kan du ri på elefanter eller ta båt til dykkeplasser, grotter og laguner.

Restauranter og shopping
Kata er oppdelt i to ulike sentrum, begge har mye å velge mellom når det gjelder markedsgater, småbutikker, barer og – ikke minst – restauranter der du kan utforske det thailandske kjøkken med smaker som sitrongress, koriander, mynte og kokosmelk.

Anbefalte hotell

 Utfluktstips

  • Båtutflukt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øyene
  • Dykking og snorkling for nybegynnere og erfarne
  • Jungeltrekking med kano og elefantridning
  • Sykling på Koh Yao Noi
Kombiner med TEMA
Dersom du vil oppleve mer av Thailand kan du kombinere ferien med TEMAs rundereise. Her får du oppleve båt- og konoturer, jungelvandringer, grotter, buddhistiske templer og eksotiske markeder sammen med en kyndig guide. Velg mellom:

 

 

Skjul

Beregnet flytid:

Utreise ca. 11 t 40 min, hjemreise 12 t 30 min. Fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Buss fra flyplassen på Phuket til hotellene i Kata Beach ca.1 time. Vis mer

Buss fra flyplassen på Phuket til hotellene i Kata Beach ca.1 time.

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen.

Kombinasjonsreise
Hvis du har bestilt en kombinasjonsreise er transport mellom dine valgte hotell kun inkludert dersom du har forhåndsbestilt transport. Skal du være på egen hånd en av ukene, er ikke transport inkludert den uken du er på egen hånd. Transporten mellom hotellene er alltid med minibuss.

Innsjekking

Ved tidlig ankomst til hotellet kan det forekomme noe ventetid før du får tilgang til rommet ditt. Hotellet gjør sitt beste for at du skal få rommet så tidlig som mulig. I følge internasjonale hotellregler skal rommene være ferdige til innsjekking senest kl. 15.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: