Vi ser du bruker en eldre verson av din nettleser. For en bedre opplevelse av Startour.no anbefaler vi at du oppdaterer til en nyere nettleser. Her er noen gode alternativ som er helt gratis.

Star Tours Centara Kata Beach SSSS
Prisgunstig hotell med familieaktiviteter

Centara Kata Beach SSSS

Vårt beste familiehotell i Kataområdet

Pris fra
12 198,-
17.feb 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
Blue Star Centara Kata Beach er områdets beste familiehotell, med både rom og leiligheter der hele familien får plass. Hotellet ligger nær Kata sentrum og i gåavstand til stranden. Du har tilgang til tre bassengområder, familieaktiviteter og luksuriøse spabehandlinger. Vis mer
Pris fra
12 198,-
17.feb 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

Blue Star Centara Kata Beach er områdets beste familiehotell, med både rom og leiligheter der hele familien får plass. Hotellet ligger nær Kata sentrum og i gåavstand til stranden. Du har tilgang til tre bassengområder, familieaktiviteter og luksuriøse spabehandlinger.

Hotellområdet består av flere bynginger blant store palmer og eksotiske planter. Høye, grønne bambustrær deler området i tre. Hotellet har busservice til stranden om formiddagen.

Tre ulike bassengområder
Det største bassenget har flest aktiviteter, en liten vannsklie og en bassengbar som serveres snacks. Det andre bassenget et mindre, men omårdet rundt er mer åpent og luftig. Her ligger baren Waves der hele familien kan finne noe å spise. Det minste bassengområdet ligger ved hotellets spa og har en rolig atmosfære og er beregnet for voksne.


Tilpasset barnefamilier
  • Lett å ta seg frem med barnevogn
  • Barnemenyer i en av restaurantene
  • Yngre barn kan være med på bamsegym, bamsefrokost og minidisco.
  • Familieaktiviteter flere ganger i uken
  • Biljard- og bordtennis


Måltider

Gjester i dobbeltrom kan bestille hel- eller halvpensjon som tillegg. Halvpensjon med buffé eller menymåltider kan også bestilles som tillegg, barn under 12 år betaler ikke for halvpensjon når det bestilles hjemmefra. Gjester i leilighet kan bestille frokost eller halvpensjon.

Noen middager kan byttes mot lunsj. Måltidene serveres i restauranten Seasons.

Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, amerikansk frokostbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider. Nyttårsmiddag.

Vis mindre