Star Tours Karon Beach

Reiser til Karon Beach

Karon Beach på vestkysten av Phuket passer for deg som vil bo nær strender, restaurantliv og vannaktiviteter. Blant våre hoteller finner du kategoriene Familiefunn, Nær det meste, Fred & ro, Billig & bra og De Luxe. Les mer

Karon Beach på vestkysten av Phuket passer for deg som vil bo nær strender, restaurantliv og vannaktiviteter. Blant våre hoteller finner du kategoriene Familiefunn, Nær det meste, Fred & ro, Billig & bra og De Luxe.

Stranden er både bred og langstrakt, og føles derfor ikke overbefolket. Den består av hvit korallsand, men er ikke særlig langgrunn. Du trenger ikke å gå langt for å finne serveringssteder på stranden som selger kalde drikker og gode småretter.

Mange restauranter i sentrum
I sentrum av Karon finnes det mange restauranter, barer og butikker. Om kveldene kan du utforske thaikjøkkenets delikatesser, og vil du fortsette med shopping kan du gå rundt i timevis blant markedsboder og butikker.

 Anbefalte hotell

Mer shopping i Patong
Fra Karon Beach kommer du deg lett til andre strender med en tuk-tuk, og seks kilometer unna ligger Patong med et mer omfattende fornøyelsesliv. Shoppingsenteret Jungceylon har mer enn 200 butikker med alt fra merkeklær til håndverk og elektronikk.

 Utfluktstips

  • Båtutflukt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øyene
  • Dykking og snorkling for nybegynnere og erfarne
  • Jungeltrekking med kano og elefantridning
  • Sykling på Koh Yao Noi

Kombiner med TEMA
Dersom du vil oppleve mer av Thailand kan du kombinere ferien med TEMAs rundereise. Her får du oppleve båt- og konoturer, jungelvandringer, grotter, buddhistiske templer og eksotiske markeder sammen med en kyndig guide. Velg mellom:

 

 

Skjul

Beregnet flytid:

Utreise ca. 11 t 40 min, hjemreise 12 t 30 min. Fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Ca. 1 time med buss fra flyplassen på Phuket til hotellene i Karon Beach. Vis mer

Ca. 1 time med buss fra flyplassen på Phuket til hotellene i Karon Beach.

Busstransport til bosted bestilles og betales før avreise. Reiseleder møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen til hotellet.

Kombinasjonsreise
Hvis du har bestilt en kombinasjonsreise er transport mellom dine valgte hotell kun inkludert dersom du har forhåndsbestilt transport. Skal du være på egen hånd en av ukene, er ikke transport inkludert den uken du er på egen hånd. Transporten mellom hotellene er alltid med minibuss.

Innsjekking
Ved tidlig ankomst til hotellet kan det forekomme noe ventetid før du får tilgang til rommet ditt. Hotellet gjør sitt beste for at du skal få rommet så tidlig som mulig. I følge internasjonale hotellregler skal rommene være ferdige til innsjekking senest kl. 15.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: