Star Tours Centara Karon Tropicale Resort SSSS
Nær det meste

Centara Karon Tropicale Resort SSSS

Favoritthotell med sentral beliggenhet

På Centara Karon Tropicale Resort bor du meget sentralt i Karon Beach. Du kan velge mellom flere bassengområder, lekeplass, aktiviteter, tennisbane, velutstyrt spa og treningsrom. Hotellet er som en rolig, tropisk oase med store grøntområder. Vis mer

På Centara Karon Tropicale Resort bor du meget sentralt i Karon Beach. Du kan velge mellom flere bassengområder, lekeplass, aktiviteter, tennisbane, velutstyrt spa og treningsrom. Hotellet er som en rolig, tropisk oase med store grøntområder.

Rett utenfor hotellet ligger Karons sentrum der du finner mange restauranter, barer og små butikker. Flere kvelder i uken arrangeres det underholdning.

To hotelldeler og tre ulike bassengområder.
Ved hovedbygningen finnes resepsjonen og et av bassengene. Lagoonområdet har et basseng med to små vannsklier og vannaktiviteter. Her ligger også en av restaurantene som serverer lunsjretter, snacks, is og middag.

Tropicale-delen ligger lengst inn på området og der også hotellets hovedbasseng ligger. Superiorrom i Tropicale-delen, med eksklusiv adgang til salongen med internettmuligheter samt kaffe og te med kaker til visse tider, kan bestilles som tillegg.

Velger du de romslige bungalowene i hagedelen Cabana får du et mer privat bosted med boblebad utendørs og dusj på terrassen.

Halvpensjon
Halvpensjon med middagsbuffé og noen dager middagsmeny kan bestilles som tillegg.

Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Vis mindre
Hotellfakta
Bad 400-500 m
Shopping 200 m
Basseng / Barnebasseng Ja / Ja
Restaurant / Bar Ja / Ja