Star Tours Mai Khao Lak SSSS+

Mai Khao Lak SSSS+

Hotellet ligger nær stranden i Khao Lak

Pris fra
9 598,-
19.aug 2016 fra Oslo Lufthavn for 13 dager
Mai Khao Lak ligger ved den langgrunne naturstranden Pak Weep. Et elegant hotell med moderne design nord i Khao Lak. Du bor i familierom eller bungalower med spektakulær design og eget basseng. De fleste rommene har plass til 5 personer. Vis mer
Pris fra
9 598,-
19.aug 2016 fra Oslo Lufthavn for 13 dager

Mai Khao Lak ligger ved den langgrunne naturstranden Pak Weep. Et elegant hotell med moderne design nord i Khao Lak. Du bor i familierom eller bungalower med spektakulær design og eget basseng. De fleste rommene har plass til 5 personer.

Hotellet ligger i ett av Khao Laks roligste områder. Det ligger litt for seg selv i enden av en vei, men ved stranden ligger det et par enkle thairestauranter. Du kan ta taxi eller gratis buss fra hotellet til sentrum med restauranter, barer og shopping.

Bo bra, bedre eller best
Alle rom er minst 50 kvadratmeter. Familierommene ligger i hovedbygningen. noen med utgang til bassenget fra markterrassen. Bungalowene ligger nærmere stranden. De har store glassflater og terrasser i tre, noen har privat basseng og noen ligger så nær stranden at de har begrenset havutsikt.

Aktiviteter
Her er noen av mulighetene:

  • To basseng (det ene er 186 meter langt) og barnebasseng
  • Spa og treningsrom
  • Aktiviteter som matlagingskurs og fruktskulpturering
  • Utforsk omgivelsene med kajakk eller mountainbike
  • Kveldsunderholdning er i regi av hotellet

Måltider
Halvpensjon kan bestilles som tillegg. Middagen er som regel buffé, men i begynnelsen og slutten av sesongen kan det være middagsmeny.

Bytt ut de to siste nettene med Bangkok
Du kan bytte ut de to siste nettene mot to netter i Bangkok på hotell Century Park SSSS uten ekstra kostnad. Du bestiller det slik: Velg hotell. Når du kommer til "Tillegg" velger du utflukter på reisemålet. Der finner du hotellovernatting i Bangkok. 

I perioden ca. 12/4–26/10 2016 tar Mai Khao Lak en pause som et av våre Blue Village Family Life-hotell, Bamse er tilbake igjen til vinteren. 

Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Vis mindre