Star Tours Mai Khao Lak SSSS+

Mai Khao Lak SSSS+

Hotellet ligger nær stranden i Khao Lak

Pris fra
12 148,-
06.mar 2016 fra Landvetter for 8 dager
Familievennlige Blue Village Mai Khao Lak ligger i rolige omgivelser ved den langgrunne naturstranden Pak Weep. Et elegant hotell med moderne design og et av få hotell i Thailand som tilbyr all inclusive.  Vis mer
Pris fra
12 148,-
06.mar 2016 fra Landvetter for 8 dager

Familievennlige Blue Village Mai Khao Lak ligger i rolige omgivelser ved den langgrunne naturstranden Pak Weep. Et elegant hotell med moderne design og et av få hotell i Thailand som tilbyr all inclusive. 

Her finner du aktiviteter for store og små, spa og treningsrom. De fleste rommene har plass til 5 personer, men du bor best i bungalower med eget bassenget. Ved stranden ligger det et par enkle thairestauranter. Du kan ta taxi eller hotellets gratisbuss fra hotellet til Khao Lak sentrum med restauranter, barer og shopping. 

Bo bra, bedre eller best
Alle rom er minst 50 kvadratmeter. Familierommene ligger i hovedbygningen, noen med utgang til bassenget. Bungalowene ligger nærmere stranden og noen har privat basseng.

Bamses bursdagsfest og The Hangout for ungdommer
Som på alle Blue Village finnes det aktiviteter for hele familien. Alt fra Bamses fødselsdag til Fun Break for eldre barn.

Hotellet tilbyr mange aktiviteter

  • Treningstimer i samarbeid med det verdensberømte treningsforetaket Les Mills.
  • Vanngymnastikk, bassengsporter og volleyball
  • To basseng (det ene er 186 meter langt) og barnebasseng
  • Utforsk omgivelsene med kajakk eller mountainbike
  • Kveldsunderholdning er i regi av hotellet

Bestill måltider
Halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Bestiller du halvpensjon er middag, som regel buffé, inkludert. I begynnelsen og slutten av sesongen kan det være middagsmeny. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksen når måltider bestilles hjemmefra.

Mai Khao Lak er et Blue Village i perioden 27/10–5/4 2016.

Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

 

Vis mindre