Star Tours Ayara Villas SSS+
Familiefunn

Ayara Villas SSS+

Rolig ved Bang Niang-stranden i Khao Lak

Pris fra
11 698,- 15 998,-
05.jan 2016 fra Oslo Lufthavn for 16 dager
Trivelige Ayara Villas ligger i et fredelig og vakkert område ved Bang Niang-stranden. Dette familievennlige hotellet har to basseng, det ene med massasjestråler, og en trivelig restaurant nede ved stranden. Vis mer
Pris fra
11 698,- 15 998,-
05.jan 2016 fra Oslo Lufthavn for 16 dager

Trivelige Ayara Villas ligger i et fredelig og vakkert område ved Bang Niang-stranden. Dette familievennlige hotellet har to basseng, det ene med massasjestråler, og en trivelig restaurant nede ved stranden.

Bang Niang-områdets restauranter og butikker ligger en lengre spasertur unna. Hotellet har egen taxiservice til Khao Laks sentrum som ligger ca. 5 km fra hotellet. Det finnes to bassenger og en koselig strandrestaurant på Ayara Villas

Stranden som ligger like nedenfor hotellet og har solsenger i mørkt tre og frister med bad og lange spaserturer.

Hver ettermiddag byr hotellet gjestene på kaffe og noe søtt, som regel frukt, samt smaksprøvet på thailandske urtedrikker. Det finnes også mulighet for massasje.

Direkte utgang til basseng
Ayara Villas består av tre ulike deler omgitt av plener, palmer og steinlagte gangveier. Ved den store hotelldelen finnes hovedbassenget med massasjestråler og solterrasse. Det lille bassenget ligger midt på området, nær bungalowene. Noen rom har direkte utgang til hovedbassenget.

Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Vis mindre