Star Tours Clubhotel Riu Buena Vista SSSS

Clubhotel Riu Buena Vista SSSS

Bassengentusiastens paradis med all inclusive

Pris fra
7 148,-
22.nov 2016 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
Clubhotel Blue Village Riu Buena Vista er vårt beste familiebosted på Tenerife. Her bor du ved havet med all inclusive inkludert. På hotellet finnes det et stort bassengområde, aktiviteter og alt fra dobbeltrom til leiligheter for 5 personer. Vis mer
Pris fra
7 148,-
22.nov 2016 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

Clubhotel Blue Village Riu Buena Vista er vårt beste familiebosted på Tenerife. Her bor du ved havet med all inclusive inkludert. På hotellet finnes det et stort bassengområde, aktiviteter og alt fra dobbeltrom til leiligheter for 5 personer.

Her finner du rom og leiligheter med god plass til både små og store reisefølger.

Med sans for hver minste detalj
Vi i Star Tour er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. 

Oppvarmet basseng
Bassengterrassen består av to bassenger i etasje. Det nederste bassenget er oppvarmet og har et boblebadhjørne og det øverste er et såkalt inifinity-basseng som tilsynelatende strekker seg hele veien ut i horisonten.  

Badebukt med lavasand
Fra bassengområdet går du ned til stranden på noen minutter. Strandpromenaden er perfekt for joggeturer og kveldsturer. 

For de små er det en stor lekeplass med husker og sklier. 

All inclusive med snacks og is er inkludert
Frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Restauranten serverer bufféer inspirert av både øst og vest. Kveldsunderholdningen begynner etter middag. 

Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller valgt romtype, all inclusive.

Vis mindre