Star Tours Parque Cristóbal SSSS

Parque Cristóbal SSSS

Rolig familiehotell midt i Playa de Las Americas.

Vårt velorganiserte Blue Star Parque Cristobal er bygget for at barnefamilier skal trives og ligger som en rolig oase midt i Playa de las Américas. Her er det leiligheter med plass til mange Vis mer

Vårt velorganiserte Blue Star Parque Cristobal er bygget for at barnefamilier skal trives og ligger som en rolig oase midt i Playa de las Américas. Her er det leiligheter med plass til mange

Parque Cristobal er som en egen liten by med romslige, nyoppussede bungalower spredt rundt i området. Rundt hotellet finner du eksklusive shoppingsentre samt barer og restauranter, og det er ti minutters gange til stranden.

Noen av fasilitetene:

  • To store bassengområder med hvert sitt oppvarmede basseng
  • Separat, oppvarmet barnebasseng og lekeplass
  • Trimrom og boblebad
  • Multibane for ballspill som fotball og håndball

  • Adgang til nabohotellets tennisbane mot betaling

 

…og mye mer ...

Hils på Bamse
Hvis du reiser med barn kan du bestille en "Kids room-leilighet" med plass til opp til 6 personer. De har blant annet 2 soverom, oppholdsrom, barnestol, flaskevarmere, stavmikser og Playstation. Barna kan være med på Bamsegym og vil dere leke sammen finnes det aktiviteter for hele familien.

Forhåndbestill måltider
Frokost, halvpensjon eller all inclusive med buffémåltider kan bestilles som tillegg. Jule- og nyttårsmiddag er inkludert for gjester som bestiller halvpensjon eller all inclusive.

Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, ingen måltider.

Vis mindre