Star Tours Oasis SSSS

Oasis SSSS

Familievennlig med oppvarmet basseng

Familievennlige Blue Star Oasis har en rolig beliggenhet ved en golfbane i den øvre delen av Playa de las Americas. Her finnes det to bassenger, mange aktiviteter og velutstyrte leiligheter med plass til opptil 6 personer. Vis mer

Familievennlige Blue Star Oasis har en rolig beliggenhet ved en golfbane i den øvre delen av Playa de las Americas. Her finnes det to bassenger, mange aktiviteter og velutstyrte leiligheter med plass til opptil 6 personer.

Du kan spasere til havnen og restaurantene i sjarmerende Los Cristianos, men også til de sentrale delene av Playa de las Americas med shopping og et variert uteliv.

Fasiliteter for både voksen og barn
Oasis har blant annet supermarked, restaurant, bassengbar, snackbar og massasjemuligheter. For de minste finnes det lekeplass med husker, sklier og minidisco og for de litt større finnes det spillerom med biljard og ulike spill.

Aktiviteter og underholdning
Det arrangeres aktiviteter i det oppvarmede bassenget på dagtid og noen kvelder i uken bys det på show med lokale artister.

Bestill måltider
Frokost, halvpensjon eller all inclusive med buffèmåltider kan bestilles som tillegg. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddagen er inkludert i halvpensjon og all inclusive.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Vis mindre