Vi ser du bruker en eldre verson av din nettleser. For en bedre opplevelse av Startour.no anbefaler vi at du oppdaterer til en nyere nettleser. Her er noen gode alternativ som er helt gratis.

Star Tours Marylanza SSSS+
Prisgunstig hotell med familieaktiviteter

Marylanza SSSS+

Spa, aktiviteter og mulighet for all inclusive

Pris fra
4 598,- 6 548,-
03.mar 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
Blue Star Marylanza er et moderne og internasjonalt leilighetshotell, rett ved en av Tenerifes mange golfbanene og i gåavstand til Playa de las Americas og Los Cristianos. Hotellet har dessuten et av øyas beste spa- og fitnessentre. Vis mer
Pris fra
4 598,- 6 548,-
03.mar 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

Blue Star Marylanza er et moderne og internasjonalt leilighetshotell, rett ved en av Tenerifes mange golfbanene og i gåavstand til Playa de las Americas og Los Cristianos. Hotellet har dessuten et av øyas beste spa- og fitnessentre.

Hotellet har tre bassenger, det ene voksenbassenget er oppvarmet. Du kan trene vannaerobic eller unne deg et besøk i spa-avdelingen. Fitnessenteret tilbyr blant annet noen av Tenerifes beste pilates- og spinningtimer.

Lite lekehjørne for de minste
Hotellets egen lekeplass med klatrestativ, sklie og husker ligger i skyggen.

Bestill måltider
Frokost og all inclusive kan bestilles som tillegg, is til barna samt nyttårsmiddag 31/12 er inkludert i all inclusive. Det finnes både en à la carte- og bufférestaurant sant en kombinert servering med bar og kafé.

Hotellet arrangerer kveldsunderholdning et par dager i uken.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Vis mindre