Star Tours Blue Star Gran Oasis Resort SSSS

Blue Star Gran Oasis Resort SSSS

Oppvarmet basseng og nær golfbane

Familievennlige Blue Star Gran Oasis Resort har en rolig beliggenhet ved en golfbane i den øvre delen av Playa de las Americas. Her finnes det to bassenger, ett av dem er oppvarmet, mange aktiviteter og velutstyrte leiligheter med plass til opptil 6 personer. Vis mer

Familievennlige Blue Star Gran Oasis Resort har en rolig beliggenhet ved en golfbane i den øvre delen av Playa de las Americas. Her finnes det to bassenger, ett av dem er oppvarmet, mange aktiviteter og velutstyrte leiligheter med plass til opptil 6 personer.

Blue Star Gran Oasis Resort har det meste; bassenger, rolig beliggenhet, atkviteter for store og små samt gåavstand til både havnen i Los Cristianos og til fornøyelser og shopping i Playa de las Americas. 

På alle Blue Star-hotell:

  • Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg
  • Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg
  • Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken
  • Lekehus, aktiviteter og barnepass

Vin- og kaffebaren TASTE
I TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. 

Supermarked, massasje og minidisco
Her finner du blant annet supermarked, restaurant, bassengbar, snackbar og massasjemuligheter. Noen kvelder er det show med lokale artister. For de minste finnes det barnebasseng, lekeplass med husker, sklier og minidisco og for de litt større finnes det spillerom med biljard og ulike spill.  

Balkong eller egen takterrasse?
2-roms har både balkong i andre etasje og markbalkong i første etasje. 3-roms har balkong og privat takterrasse med en vakker utsikt over Los Cristianos og solnedgangen. 

Bestill måltider
Frokost, halvpensjon eller all inclusive med buffèmåltider kan bestilles som tillegg. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddagen er inkludert i halvpensjon og all inclusive.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Vis mindre