Vi ser du bruker en eldre verson av din nettleser. For en bedre opplevelse av Startour.no anbefaler vi at du oppdaterer til en nyere nettleser. Her er noen gode alternativ som er helt gratis.

Star Tours Sol Lanzarote SSSS
Prisgunstig hotell med familieaktiviteter

Sol Lanzarote SSSS

Flott beliggenhet ved stranden, all inclusive er inkludert

Pris fra
5 298,- 7 498,-
27.feb 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
Blue Star Sol Lanzarote ligger rett ved den flere kilometer lange Matagordastranden. Her har du alle muligheter til en opplevelsesrik ferie. Vårt eget personale arrangerer aktiviteter, barna har et spennende lekehus, Play Hotel, og som på alle våre Blue Star-hoteller dukker Bamse opp og byr på bamseklemmer. Vis mer
Pris fra
5 298,- 7 498,-
27.feb 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

Blue Star Sol Lanzarote ligger rett ved den flere kilometer lange Matagordastranden. Her har du alle muligheter til en opplevelsesrik ferie. Vårt eget personale arrangerer aktiviteter, barna har et spennende lekehus, Play Hotel, og som på alle våre Blue Star-hoteller dukker Bamse opp og byr på bamseklemmer.

Det går en strandpromenade inn til Puerto del Carmens restauranter, småbutikker og shopping.

Det finnes tre store bassenger, et er oppvarmet om vinteren, et oppvarmet barnebasseng og en snackbar ved bassengområdet. Tennis, treningsrom og skjønnhetssalong med massasje og ulike behandlinger.

 


Sol Lanzarote har også
  • Vaskeri - mot betaling
  • Liten matbutikk
  • Gåavstand til et mindre shoppingsenter

 

Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive. Nyttårsmiddag.

Vis mindre