BlueVillage
Den beste ferien - alltid ved stranden

Flamingo Beach Resort SSSS

Familiefavoritt i Playa Blanca

Pris fra
4 598,-
28. nov 2014 fra Stavanger for 8 dager
Blue Village Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca. Her finnes det aktivitet for hele familien og hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert. Les mer
Pris fra
4 598,-
28. nov 2014 fra Stavanger for 8 dager

Blue Village Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca. Her finnes det aktivitet for hele familien og hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert.

Leilighetene ligger i lave rekker med gangsveier mellom bygningene og er designen er inspirert av Lanzarotes kunstner César Manrique. Hotellet har flere bassengområder med oppvarmede bassenger og sandstrand.


Aktiviteter
  • Aktivitetsbasseng, et rolig bassengområde og strand
  • Vanngymnastikk og bassengleker
  • Multicourt for fotball og tennis
  • Trimrom, innendørsbasseng og spabehandlinger for deg over 16 år

Frokost, halvpensjon med middag eller all inclusive kan bestilles som tillegg, måltidene serveres da i bufférestauranten. Barn under 12 år spiser gratis når måltidene for de voksne bestilles hjemmefra. Har du bestilt halvpensjon eller all inclusive er også jule- og nyttårsmiddag inkludert.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: