BlueVillage
Den beste ferien - alltid ved stranden

Flamingo Beach Resort SSSS

Familiefavoritt i Playa Blanca

Pris fra
2 498,-4 843,-
1. des 2014 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
Blue Village Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca. Her finnes det aktivitet for hele familien og hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert. Les mer
Pris fra
2 498,-4 843,-
1. des 2014 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

Blue Village Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca. Her finnes det aktivitet for hele familien og hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert.

De nyopussede leilighetene har en moderne stil med nordisk preg. Leilighetene ligger i lave rekker med gangsveier mellom bygningene og er designen er inspirert av Lanzarotes kunstner César Manrique. Hotellet har flere bassengområder med oppvarmede bassenger og sandstrand.

Aktiviteter

  • Aktivitetsbasseng, et rolig bassengområde og strand
  • Vanngymnastikk og bassengleker
  • Multicourt for fotball og tennis
  • Trimrom, innendørsbasseng og spabehandlinger for deg over 16 år
  • Ulike treningstimer i samarbeid med Les Mills

Flere leilighetstyper
Du kan velge mellom 2-, 3- eller 4-roms leiligheter. 

Mat og drikke
Det finnes et stort utvalg av restauranter. Frokost, halvpensjon med middag eller all inclusive kan bestilles som tillegg, måltidene serveres da i bufférestauranten. Barn under 13 år spiser gratis når måltidene for de voksne bestilles hjemmefra. Har du bestilt halvpensjon eller all inclusive er også jule- og nyttårsmiddag inkludert.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: