BlueVillage
Den beste ferien - alltid ved stranden

Flamingo Beach Resort SSSS

Familiefavoritt i Playa Blanca

Blue Village Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca på Lanzarote. Som alle våre Blue Village er det full aktivitet for hele familien og Bamseklubben er på plass. Hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert. Les mer

Blue Village Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca på Lanzarote. Som alle våre Blue Village er det full aktivitet for hele familien og Bamseklubben er på plass. Hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert.

Leilighetene ligger i lave rekker med gangsveier mellom bygningene og er designen er inspirert av Lanzarotes kunstner César Manrique. Hotellet har flere bassengområder med oppvarmede bassenger og en sandstrand.


Aktiviteter
  • Aktivitetsbasseng, et rolig bassengområde og strand
  • Vanngymnastikk og bassengleker
  • Multicourt for fotball og tennis
  • Trimrom, innendørsbasseng og spabehandlinger for deg over 16 år

Frokost, halvpensjon med middag eller all inclusive kan bestilles som tillegg, måltidene serveres da i bufférestauranten. Barn under 12 år spiser gratis når måltidene for de voksne bestilles hjemmefra. Har du bestilt halvpensjon eller all inclusive er også jule- og nyttårsmiddag inkludert.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: