Star Tours Family Life Flamingo Beach Resort SSSS

Family Life Flamingo Beach Resort SSSS

Familiefavoritt i Playa Blanca

Pris fra
5 848,-
09.des 2016 fra Flesland for 8 dager
Family Life Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca. Her finnes det aktivitet for hele familien og hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert. Vis mer
Pris fra
5 848,-
09.des 2016 fra Flesland for 8 dager

Family Life Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca. Her finnes det aktivitet for hele familien og hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert.

Leilighetene ligger i lave rekker med gangveier mellom bygningene og er designen er inspirert av Lanzarotes kunstner César Manrique.  

Strandliv og basseng
Rett nedenfor hotellet ligger den fine sandstranden. Her kan du leie solsenger og barna kan bygge sandslott. Bølgebryterne skaper en rolig, familievennlig bukt. På hotellområdet finner du et trivelig bassengområde med et hovedbasseng og et lite basseng. Det finnes i tillegg et basseng med to barnesklier og et babybasseng med skygge. 

Flere leilighetstyper
Du kan velge mellom 2-, 3- eller 4-roms leiligheter. Alle leilighetene er oppusset og innredet i moderne, nordisk stil.

Mat og drikke
Det finnes et stort utvalg av restauranter. Frokost, halvpensjon med middag eller all inclusive kan bestilles som tillegg, måltidene serveres da i bufférestauranten. Har du bestilt halvpensjon eller all inclusive er også jule- og nyttårsmiddag inkludert.

Bestiller du måltider hjemme fra spiser barn under 13 år uten kostnad sammen med voksne.

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Vis mindre