Kanariøyene

Kanariøyene er en feriemagnet med fine strender, moderne hotell og mulighet til å spise godt, trene og nyte velvære i ferien. Øygruppens største ferieøy, Gran Canaria, er perfekt å reise til også om sommeren. Blue Village Family Life er nummer en for familier som vil bade, slappe av og tilbringe tid sammen på hotellområdet.  Les mer

Kanariøyene er en feriemagnet med fine strender, moderne hotell og mulighet til å spise godt, trene og nyte velvære i ferien. Øygruppens største ferieøy, Gran Canaria, er perfekt å reise til også om sommeren. Blue Village Family Life er nummer en for familier som vil bade, slappe av og tilbringe tid sammen på hotellområdet. 

Kanariøyene har det samme solsikre klimaet som alltid, men er i rask utvikling. Nye badeland, tapasrestauranter og spahotell samt moderne shoppingsentre og trendy strandklubber dukker stadig opp. Samtidig finnes naturopplevelsene og det genuine kanariske rett rundt hjørnet. 

Gran Canaria i sommer
Mange foretrekker å reise til Gran Canaria om sommeren da tempoet er litt roligere og det er god plass. En annen grunn til å velge Gran Canaria om sommeren er klimaet: snittemperaturen ligger på 25–26 grader og det blåser ofte en behagelig bris. 

Hotelltips på Gran Canaria

  • Blue Village Family Life Bahia Feliz med barneklubber, svømmeskole og treningstimer
  • RIU Palace Meloneras, et 5-stjerners spahotell
  • To Splash-hotell med badeland i Taurito
  • SuneoClub-hotell med prisgunstig all inclusive i Playa del Inglés

Enda flere kanariøyer til vinteren
I vintersesongen er det enda mer å velge mellom for deg som vil reise til Kanariøyene. I tillegg til Gran Canaria kan du da også velge mellom Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife og naturelskernes favoritter La Palma og La Gomera. 

Skjul