Star Tours Kanariøyene

Reiser til Kanariøyene

Tilbudet på Kanariøyene og i Spania blir stadig fornyet med nye badeland, tapasrestauranter og spa-hoteller. Moderne shoppinggallerier konkurrerer med trendy strandklubber. Vårt store utvalg av reisemål og hoteller gjør det lett å finne noe som oppfyller akkurat dine feriefrømmer. Les mer

Tilbudet på Kanariøyene og i Spania blir stadig fornyet med nye badeland, tapasrestauranter og spa-hoteller. Moderne shoppinggallerier konkurrerer med trendy strandklubber. Vårt store utvalg av reisemål og hoteller gjør det lett å finne noe som oppfyller akkurat dine feriefrømmer.

Blue Village, våre beste feriebyer for familier, har mange nye aktiviteter og fasiliteter for alle aldre. Her bor du ved stranden og har store bassengområder, spa og treningsmuligheter innen rekkevidde. Bamseklubben og aktiviteter for skolebarn og tenåringer finnes også. I tillegg kan du forhåndsbestille måltider. Vi har Blue Village i Playa Paraiso på Tenerife, Playa Blanca på Lanzarote og Bahia Feliz på Gran Canaria.

Du finner også Blue Couples-hoteller som er spesielt designet for par, femstjerners De LuxeSplash-hoteller med egne badeland og enkle, prisgunstige alternativer i kategorien Billig & bra.

Vil du oppleve ekstra mye kan du kombinere en sol- og badeuke med en av TEMAs rundreiser; Lanzarote - til fots og på sykkelTenerife - et kontinent i minyatyr eller Fottur på Tenerife og La Gomera.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Kanariøyene

 • Gran Canaria
  Gran Canaria
  Gran Canaria

  Gran Canaria

  Gran Canaria blir mer trendy, allsidig og populær for hvert år. Velg mellom mange reisemål og hoteller, alt fra familievennlige Blue Village til elegante spahotell og små hotellperler.

 • Tenerife
  Tenerife
  Tenerife

  Tenerife

  Den største av Kanariøyene byr på strender, shopping, fornøyelser, badelandet Siam Park og den mektige vulkanen Teide. Blant våre hotellkonsept finnes det familievennlige Blue Village, Blue Couples for par og et eksklusivt Sensatori.

 • Lanzarote
  Lanzarote
  Lanzarote

  Lanzarote

  Med sin unike vulkanske natur og smakfulle design er Lanzarote en øy for opplevelser. Samtidig som du befinner deg nær gylne sandstrender, pittoreske småbåthavner, motebutikker, nattklubber og trendy restauranter.

 • La Palma
  La Palma
  La Palma

  La Palma

  La Palma er kanskje den vakreste av alle Kanariøyene, med vandringsstier i frodige fjellområder, jordbrukslandsbyer, lavastrender og idylliske småbyer.

 • La Gomera
  La Gomera
  La Gomera

  La Gomera

  La Gomera er en frodig og idyllisk øy sørvest for Tenerife. Ta fotturer i Garajonays laurbærskog og nyt atmosfæren i våre pittoreske reisemål San Sebastián og Valle Gran Rey.