Star Tours Kanariøyene

Reiser til Kanariøyene

Tilbudet på Kanariøyene og i Spania blir stadig fornyet med nye badeland, tapasrestauranter og spa-hoteller. Moderne shoppinggallerier konkurrerer med trendy strandklubber. Vårt store utvalg av reisemål og hoteller gjør det lett å finne noe som oppfyller akkurat dine feriefrømmer. Les mer

Tilbudet på Kanariøyene og i Spania blir stadig fornyet med nye badeland, tapasrestauranter og spa-hoteller. Moderne shoppinggallerier konkurrerer med trendy strandklubber. Vårt store utvalg av reisemål og hoteller gjør det lett å finne noe som oppfyller akkurat dine feriefrømmer.

Blue Village, våre beste feriebyer for familier, har mange nye aktiviteter og fasiliteter for alle aldre. Her bor du ved stranden og har store bassengområder, spa og treningsmuligheter innen rekkevidde. Bamseklubben og aktiviteter for skolebarn og tenåringer finnes også. I tillegg kan du forhåndsbestille måltider. Vi har Blue Village i Playa Paraiso på Tenerife, Playa Blanca på Lanzarote og Bahia Feliz på Gran Canaria.

Du finner også Blue Couples-hoteller som er spesielt designet for par, femstjerners De LuxeSplash-hoteller med egne badeland og enkle, prisgunstige alternativer i kategorien Billig & bra.

Vil du oppleve ekstra mye kan du kombinere en sol- og badeuke med en av TEMAs rundreiser; Lanzarote - til fots og på sykkelTenerife - et kontinent i minyatyr eller Fottur på Tenerife og La Gomera.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg:

 • Nær det meste
  • Gran Canaria
  • Las Palmas

  Maype SSS

  Unik beliggenhet ved Las Canteras-stranden

  Vis mer Vis mindre
  Gjestenes vurdering 6,1 av 10
  Bad 25 m
  Sentrum 730 m
  Basseng / Barnebasseng Nei / Nei
  Restaurant / Bar Nei / Nei
  • Gran Canaria
  • Playa del Ingles

  Cordial Biarritz SSS+

  Velkjent bungalowanlegg med bra beliggenhet

  Vis mer Vis mindre
  Gjestenes vurdering 7,4 av 10
  Bad 800 m
  Sentrum 20 m
  Basseng / Barnebasseng Ja / Ja
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  Oslo Lufthavn 08.apr 2015 8 dager
  6 198,- 3 498,-
  BESTILL NÅ
  • Gran Canaria
  • Maspalomas

  Maspalomas Princess SSSS

  Høy standard og all inclusive som tillegg

  Vis mer Vis mindre
  Gjestenes vurdering 8,3 av 10
  Bad 1,5 km
  Sentrum 1,5 km
  Basseng / Barnebasseng Ja / Ja
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  Oslo Lufthavn 11.apr 2015 8 dager
  6 298,- 5 898,-
  BESTILL NÅ

Star Tours Kanariøyene

 • La Gomera

  La Gomera

  La Gomera er en frodig og idyllisk øy sørvest for Tenerife, der flyet lander. Ta fotturer i Garajonays laurbærskog, bade ved små lavastrender og nyte romantiske måltider med utsikt over Atlanterhavet.

 • Tenerife

  Tenerife

  Den største av Kanariøyene byr på strender, shopping, fornøyelser, badelandet Siam Park og den mektige vulkanen Teide. Blant våre hotellkonsept finnes det familievennlige Blue Village, Blue Couples for par og et eksklusivt Sensatori.

 • Lanzarote

  Lanzarote

  Med sin unike vulkanske natur og smakfulle design er Lanzarote en øy for opplevelser. Samtidig som du befinner deg nær gylne sandstrender, pittoreske småbåthavner, motebutikker, nattklubber og trendy restauranter.