Vi ser du bruker en eldre verson av din nettleser. For en bedre opplevelse av Startour.no anbefaler vi at du oppdaterer til en nyere nettleser. Her er noen gode alternativ som er helt gratis.

Star Tours Gran Canaria

Utflukter fra Spania

På de fleste av våre reisemål kan du bestille utflukter hjemmefra 60 dager før avreise.

Slik bestiller du

For å bestille en utflukt, klikk på fanen "Min reise" og logg inn med ditt bestillingsnummer.

Type opplevelser

 • 55 Plus

  Opplev mer i ferien på Gran Canaria

  Bestill vår eksklusive 55 Plus-pakke på Bahía Feliz i januar 2015. Et spesialtilbud med utvalgte arrangementer for deg som vil omgås og være aktiv sammen med andre i ferien. Les mer

  Bestill vår eksklusive 55 Plus-pakke på Bahía Feliz i januar 2015. Et spesialtilbud med utvalgte arrangementer for deg som vil omgås og være aktiv sammen med andre i ferien.

  Pakken gjelder den 14–26 januar, kun for deg som bestiller et av våre Blue Villge hotell i januar 2015 med avreise 14–19 janaur. 

  Pakken inkluderer:
  - Felles middag med øvrige gjester som har bestillt 55 Plus-pakken på en á la carte-restaurant på Bahía Feliz.

  - Billett og transport til den populære dansegallaen "Dansegallaen" i Puerto Rico. En dansekveld full av populære artister, blant annet Carina Jaarnek, Thorleif Torstensson fra tidligere Thorleids og Lasse Siegfridsson som var med og startet Lassa Stefanz spiller sammen med verdens beste husband. Billetten gjelder 19. eller 21. januar, avhengig av ankomstdag. 

  - Den populære utflukten Kanarisk søndag der du blant annet får besøke et lokalt marked og smake på vin og tapas. For deg med ankomst 18. januar tilbyr vi istedet utflukten Den lille øyturen.

  - Ettermiddagstur til øyas hovedstad Las Palmas med guide fra Star Tour. Shopping & sightseeing i Las Palmas på egen hånd eller med guiden. Transport med lokalbuss. 

  … I tillegg blir det morgengymnastikk og ulike ettermiddagsaktiviteter utvalgt for 55 Plus-gruppen med guiden flere ganger i løpet av uken. 

  Slik fungerer det:
  Velg avreisedato mellom 14. og 19. janaur 2015, 1 uke eller 2 uker, pakken gjelder for den første uken. Bestill et av våre Blue Village-hoteller på Bahía Feliz (Playa Feliz, Orquidea, Las Pitas eller Tres Vidas).

  Når du har bestilt reisen logger du inn på "Min reise" på startour.no. Der bestiller du 55 Plus-pakken under fliken Utflukter, der det står "Velg dato og bestill" velger du dagen etter ankomst, datoen øvert på listen.

  Pakken gjelder for 1 person. Lokalbussen til Las Palmas betales separat på stedet. Drikke til middagen er ikke inkludert.

  Førstemann til mølla!

  Skjul

  Overnattning/flere dager / Mat, drikke & underholdning

  Pris fra 110 €
 • Aqualand

  Gran Canarias største badeland

  I Gran Canarias største badeland finnes det vannattraksjoner for enhver smak. Les mer

  I Gran Canarias største badeland finnes det vannattraksjoner for enhver smak.

  Den bedagelige lar seg drive med strømmen i Congo River, mens den eventyrlystne vil stortrives i den mest ekstreme vannsklien.

  Uansett om du tar lokalbuss, leiebil eller taxi, kan du med fordel kjøpe inngangsbilletten hos Star Tours reiseledere på forhånd. Da slipper du å stå i kø og du får også inngangsbilletten til rabattert pris. Billetten kan brukes valgfri dag i ferien.

  Parken er åpen kl. 10–17.

  Skjul

  Heldag / Entré & billett

  Pris fra 25 €
 • Aqualand og Palmitos Park

  Kombinér badeland med dyrepark

  Badelandet Aquapark og dyreparken Palmitos Park er Gran Canarias to største og mest attraktive temaparker. Star Tour selger en kombinert billett som gir deg éntre til begge parkene. Les mer

  Badelandet Aquapark og dyreparken Palmitos Park er Gran Canarias to største og mest attraktive temaparker. Star Tour selger en kombinert billett som gir deg éntre til begge parkene.

  Du velger selv hvilken park du vil besøke først og om du vil besøke parkene på samme dag eller på to dager. Du sparer både tid og penger ved å kjøpe kombinasjonsbillett gjennom Star Tour. Billettene kan brukes valgfri dag i ferien.

  Du kan ta med egen mat til Palmitos Park, men det finnes også restauranter både i Aqualand og Palmitos Park.

  Skjul

  Heldag / Entré & billett

  Pris fra 46 €
 • Atlántico Shopping

  Bli med til øyas beste shopping

  Klær, sko, elektronikk og mat - du finner alt på det moderne shoppingsenteret Atlantico. Blir du med på vår utflukt får du en kupong med rabatter i noen butikker. Les mer

  Klær, sko, elektronikk og mat - du finner alt på det moderne shoppingsenteret Atlantico. Blir du med på vår utflukt får du en kupong med rabatter i noen butikker.

  Trenger du nye sko, elektronikk eller bare ønsker å rusle rundt og titte i butikker, da skal du bli med på denne halvdagsutflukten til Atlántico shoppingsenter i Vecindario på østkysten. Her finnes det et stort utvalg av butikker i flere etasjer - alt fra sportsklær, sko og helseprodukter til mat og drikke.

  Kjente kjeder som Mango, Zara og Intersport har egne butikker og det finnes et bredt utvalg for både barn, damer og herrer.

  Det store supermarkedet Carrefour har en velfylt fiskedisk, et stort utvalg av blant annet oliven, sterke pølser og andre delikatesser samt vin og andre drikkevarer.

  Gran Canaria har alltid vært et eldorado for shopping, og selv om du også her betaler skatt og moms, er momsen lavere enn i andre deler av Europa. Elektronikk, kameraer, klokker, parfyme, alkohol, tobakk samt en del merkevarer har generelt lavere priser.

  Blir du sulten finnes det alt fra fast food til ekte spanske tapasrestauranter.

  Under salget, "Rebajas", blant annet i januar, er det som regel reelle prisreduksjoner. Spør reiselederne om mer informasjon.

  Blir du med på vår utflukt får du en kupong med rabatter i noen butikker.

  Skjul

  Heldag / Shopping

  Pris fra 10 €
 • Dansegalla

  Vinterens høydepunkt på Gran Canaria

  Et must for deg som elsker danseband og dansemusikk! Nå er det endelig mulig å kjøpe billetter til 2015 største hendelse på Gran Canaria. Kun to show, 19. og 20. januar i Puerto Rico på La Bolera Restaurant.  Les mer

  Et must for deg som elsker danseband og dansemusikk! Nå er det endelig mulig å kjøpe billetter til 2015 største hendelse på Gran Canaria. Kun to show, 19. og 20. januar i Puerto Rico på La Bolera Restaurant. 

  Forbered deg på helkveld med artister som Carina Jaarnek, Lasse Sigrfridsson, Thorleif Torstensson, Anne Nördsti, Holmsve, Odd Arne Sørensen og mange flere. 

  For fjerde gangen arrangeres Dansefalla på vakre Gran Canaria og i år skjer det den 19. og 21. januar på La Bolera i Puerto Rico. Vi ønsker både nye og gamle gjester velkommen!

  Dette showet vil du ikke gå glipp av. 

  Skjul

  Kveld / Mat, drikke & underholdning

  Pris fra 55 €
 • Delfinsafari med katamaran

  En utflukt for alle

  Se etter delfiner! En perfekt halvdagsutflukt for deg som vil gjøre noe spennende. Les mer

  Se etter delfiner! En perfekt halvdagsutflukt for deg som vil gjøre noe spennende.

  Denne utflukten har blitt en suksess blant både barn og voksen, så bli med på en oppdagelsesferd langs Gran Canarias kyst.

  Katamaranen tar deg med ut på en herlig tur og den erfarne besetningen gjør sitt beste for å lokalisere noen av de delfinfamiliene som holder til i området. Som regel finner de delefinene, men det er ingen garanti for det.

  I Puerto Rico tilbys transport fra følgende hotell: Riu Vistamar, Nido del Aguila, Balcon del Mar, Villas Mirador del Mar og Colina Mar. Dersom du ikke bor på ett av disse hotellene bestiller du delfinsafariutflukt uten transport.

  Skjul

  Halvdag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 29 €
 • Den lille øyturen

  En kortversjon av øyas høydepunkter

  Opplev den gamle bydelen i Las Palmas, en aloe vera-plantasje og grottebyen i Guyadeque. Les mer

  Opplev den gamle bydelen i Las Palmas, en aloe vera-plantasje og grottebyen i Guyadeque.

  Vi tilbyr denne utflukten som tar deg med til flere interessante steder på Gran Canaria som et alternativ til den klassiske øyturen. Vi besøker historiske, kulturelle og vakre områder på øya.

  I provinshovedstaden Las Palmas tar vi en liten historisk rundvandring i den gamle bydelen Vegueta. Her ligger blant annet Columbusmuseet, Santa Ana-katedralen og den lokale torghallen. Vil du besøke Columbusmuséet og katedralen Santa Ana kommer entré i tillegg.

  Utflukten fortsetter herfra til en aloe vera-plantasje. Aloe vera planten har lenge vært kjent for sine legende egenskaper. Klimaet på Gran Canaria bidrar til optimale forutsetninger for å dyrke denne planten. På plantasjen får vi se og lære oss mer om hvordan plantene dyrkes og hvordan de tilberedes.

  Vi fortsetter forbi øyas nest største by Telde og kjører videre til den vakre Guyadequedalen. Den er kjent for grottene som finnes i fjellveggene og som har vært bebodd siden urbefolkningens tid på øya. Vi besøker en av de bebodde grottene og ser nærmere på landsbykirken som naturligvis også er bygget i en grotte.

  En lett lunsj bestående av spansk tapas serveres i grotterestauranten.

  Skjul

  Heldag / Historie & kultur

  Pris fra 36 €
 • Dyphavsfiske

  På jakt efter storfangsten

  En hel dag på havet for den fiskeinteresserte. Les mer

  En hel dag på havet for den fiskeinteresserte.

  På denne båtturen som går ut fra havnen i Puerto Escala får du mulighet til å prøve deg på dyphavsfiske ute på Atlanteren.

  Hvis været tillater det kan du også få prøve tråling - mest vanlig i september.

  En spennende dag med seiling og fiske! Det serveres smørbrød og drikke om bord på båten.

  Utflukten kan bestilles med eller uten transport til havnen i Puerto Escala.

  Dersom du bare vil bli med på båtturen uten å fiske, kan denne bestilles separat til en rabattert pris.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 70 €
 • Garbo's Cabaret

  En forrykende forestilling

  Showrestauranten Garbo's byr på øyas beste kabaret, så gå ikke glipp av denne festkvelden på Bahía Feliz! Les mer

  Showrestauranten Garbo's byr på øyas beste kabaret, så gå ikke glipp av denne festkvelden på Bahía Feliz!

  På showrestauranten Garbo's tar de profesjonelle skandinaviske artistene deg med på en musikalsk reise med flott sang, musikk, dans og vakre kostymer.

  Artistene fungerer også som servitører og serverer en 3-retters middag og drikke i den stemningsfulle, gamle teatersalen på Bahía Feliz.

  Etter middagen tar de av seg forkleene og inntar scenen med et forrykende show - så forbered deg på en kveld i underholdningens tegn.

  Vinterens show heter LEGENDS og byr på sang og musikk fra noen av vår tids største artister, blant annet Supremes, Backstreet Boys, Bee Gees, Beatles, Rolling Stones, Queen og Elvis.

  Når du bestiller billetter til Garbo's, er det også mulig å kjøpe transport fra/til hotellet.

  Jul og nyttår
  Showene settes opp ekstra på jul- og nyttårsaften. 

  På julaften starter showene tidligere, du må være på plass kl. 17. 

  På nyttårsaften starter showene tidligere, du må må være på plass kl. 18. På nyttårsaften er det også en annen meny til høyere pris som du først vil se når du bestiller. Ved midantt går alle ut på terrassen for å ønske det nye året velkommen med musserende vin og fyrverkerier. 

  Skjul

  Kveld / Mat, drikke & underholdning

  Pris fra 54 €
 • Glassbunnbåten Blue Bird

  Bli med på en tur med glassbunnbåt.

  Blue Bird går etter tidtabell til noen av de mest severdige kanariske perlene. Les mer

  Blue Bird går etter tidtabell til noen av de mest severdige kanariske perlene.

  En tur med den motordrevne glassbunnbåten Blue Bird er en behagelig måte å ta seg rundt og oppdage Gran Canaria på.

  Båten går fra Puerto Rico til Arguineguin og Puerto de Mogán. Du som bor i Puerto de Mogán kan bli med til Puerto Rico.

  Du bestemmer selv hvor du vil gå i land, der du får tid på egen hånd til å oppleve noen av øyas hyggeligste byer.

  Benytt anledningen til å besøke idylliske Puerto de Mogán eller markedet i Arguineguin. Uansett hva du velger får du en hyggelig tur om bord på Blue Bird.

  Gjennom Star Tour kan du nå kjøpe båtbilletten til redusert pris.

  Skjul

  Halvdag / Entré & billett

  Pris fra 10 €
 • Gran Canarias hemmeligheter

  Nordkystens bortgjemte skatter

  Bli med og opplev nordkystens hemmeligheter, den nordlige delen av Gran Canaria blir ofte glemt, men nå tar vi deg meg dit! Les mer

  Bli med og opplev nordkystens hemmeligheter, den nordlige delen av Gran Canaria blir ofte glemt, men nå tar vi deg meg dit!

  Dagen begynner med et besøk på en Aloe Vera-plantasje utenfor Ingenio. Gran Canarias klima bidrar til optimale forutsetninger for å dyrke denne planten. På plantasjen får vi se og lære mer om hvordan plantene dyrkes og hvordan produksjonen foregår. 

  Herfra fortsetter utflukten videre til Teror. I Teror har du tid på egen hånd til å oppleve det lokale, kanariske livet.

  Fra Teror kjører vi videre til Arucas der vi blant annet besøker den velkjente romfabrikken Arehucas. Her får vi lære mer om Gran Canarias romproduksjon. 

  Turen fortsetter videre til den lille byen Puerto de Las Nieves som ligger på øyas nordvestkyst. Her gjør vi et lunsjstopp. 

  Vi avslutter dagen med et besøk på “Finca La Laja” utenfor Agaete. Gården er kjent for sine appelsinhager, kaffedyrking og vinproduksjon. Her får vi blant annet smake kaffe fra egen avling. 

   

  Skjul

  Heldag / Historie & kultur

  Pris fra 59 €
 • Gran Canarias smaker

  En kulinarisk opplevelse

  En perfekt utflukt for deg som vil besøke ulike steder på Gran Canaria og samtidig lære mer om øyas lokalproduserte produkter.  Les mer

  En perfekt utflukt for deg som vil besøke ulike steder på Gran Canaria og samtidig lære mer om øyas lokalproduserte produkter. 

   Utflukten begynner med et besøk på ”Finca de Los Olivos”, en stor økologisk gård utenfor Telde. Her dyrker de oliven og produserer bl.a. økologisk olivenolje og olivensåpe. På gården får vi mulighet til å både smake og kjøpe med oss ulike produkter hjem.

  Herfra fortsetter utflukten videre til en Aloe Vera-plantasje på øya. Gran Canarias klima bidrar til optimale forutsetninger for å dyrke denne planten. På plantasjen får vi se og lære mer om hvordan plantene dyrkes og hvordan produksjonen foregår. 

  Utflukten avsluttes med et besøk på øyas største vinkjeller “Bodega Las Tirajanas”. Her får vi smake på Gran Canarias egne viner og vite mer om produksjonen.  

  Skjul

  Heldag / Entré & billett

  Pris fra 38 €
 • Gratis utflukt til Maspalomasørkenen og Meloneras

  Merinoull og sanddyner

  Vi har inngått et samarbeid med European Health Promotion, noe som gir deg muligheten til å få en gratis utflukt til Maspalomasørkenen og Meloneras. Les mer

  Vi har inngått et samarbeid med European Health Promotion, noe som gir deg muligheten til å få en gratis utflukt til Maspalomasørkenen og Meloneras.

  Vi besøker først European Health's visningsrom. Her får vi en detaljert presentasjon i 45 minutter om deres terapeutiske soveprodukter, blant annet madrasser, dyner og puter som er fremstil av fineste merinoull. 

  Etter presentasjonen har du ytterligere 45 minutter på egen hånd i visningsrommet der du kan se og kjenne på produktene. I tillegg kan du stille spørsmål og evt. kjøpe produktene. 

  Videre går turen til den 4 kvadratkilometer store sandørkenen med 10–15 meter høye sanddyner og den vakre strandpromenaden i det nybygde området Meloneras med sine fine butikker og trivelige restauranter. Besøket i Maspalomas og Meloneras varer totalt 1 time. 

  Turen tar totalt 5,5 time fra opphenting til hjemkomst. Denne utflukten kan kun bestilles via guidene på destinasjonen.  

   

  Skjul

  Halvdag / Shopping

 • Gratis utflukt til Puerto de Mogán

  Merinoull og småbyidyll

  Star Tour har inngått et samarbeid med European Health Promotions, noe som gir deg mulighet til å få en gratis utflukt til idylliske Puerto de Mogán.  Les mer

  Star Tour har inngått et samarbeid med European Health Promotions, noe som gir deg mulighet til å få en gratis utflukt til idylliske Puerto de Mogán. 

  Vi besøker også European Health's visningsrom. Her får vi en detaljert presentasjon i 45 minutter om deres terapeutiske soveprodukter, blant annet madrasser, dyner og puter som er fremstil av fineste merinoull. 

  Etter presentasjonen har du ytterligere 45 minutter på egen hånd i visningsrommet der du kan se og kjenne på produktene. I tillegg kan du stille spørsmål og evt. kjøpe produktene. 

  Videre går turen til Puerto de Mogán der du kan rusle rundt i de sjarmerende små gatene blant de vakre husene eller ta et bad på stranden. Besøket i Puerto Mogán varer i ca. 1 time. 
   
  Turen tar totalt 5,5 time fra opphenting til hjemkomst. Denne utflukten kan kun bestilles via guidene på destinasjonen.  

  Skjul

  Halvdag / Shopping

 • Helikoptertur

  Se Gran Canaria fra luften

  Opplev Gran Canarias særegne og skiftende natur fra et helikopter! Det finnes ingen bedre måte å få et overblikk over dette "kontinentet" i miniatyr. Les mer

  Opplev Gran Canarias særegne og skiftende natur fra et helikopter! Det finnes ingen bedre måte å få et overblikk over dette "kontinentet" i miniatyr.

  Gran Canarias fire klimasoner og den varierte naturen er blitt til i løpet av flere tusen år med vulkanutbrudd og erosjoner. Det er ikke rart at øya kalles et miniatyrkontinent.

  På denne helikopterturen over Gran Canaria opplever du den fantastiske naturen ovenfra og ser hvordan landskapet endrer seg jo nærmere du kommer øyas høyeste topp.

  Du kan velge mellom tre helikopterturer: 10 minutters, 20 minutters eller 30 minutters flytur.

  Skjul

  Halvdag / Sport

  Pris fra 80 €
 • Holiday World Funpark

  Tivoli og annet moro!

  Midt i Maspalomas ligger denne fornøyelsesparken. Her finnes det noe for alle aldre, og favoritten pleier å være tivoliet Funpark. Les mer

  Midt i Maspalomas ligger denne fornøyelsesparken. Her finnes det noe for alle aldre, og favoritten pleier å være tivoliet Funpark.

  På Holiday World finner du et Wellness Center, et Fitness Center, flere spillehaller, en bowlinghall og flere barer og restauranter. Om kvelden kan du besøke det morsomste tivoliet på Gran Canaria - Funpark!

  Inngangen til tivoliet er gratis, men du betaler for de ulike attraksjonene i parken. Du kan kjøpe et spesielt "all inclusive"-kort som gir deg tilgang til alle attraksjonene på tivoliet hele kvelden. Kjøp kortet til en rabbatert pris her og deretter kan du kjøre så mye du orker!

  Skjul

  Kveld / Entré & billett

  Pris fra 20 €
 • Jeep- og kamelsafari

  Familieeventyr i ørkenen

  En spennende dag fylt med fart og mange opplevelser. Hva sier du til å kjøre offroad eller ri på kamel i den store Maspalomasørkenen? Les mer

  En spennende dag fylt med fart og mange opplevelser. Hva sier du til å kjøre offroad eller ri på kamel i den store Maspalomasørkenen?

  Geografisk sett tilhører Gran Canaria det afrikanske kontinentet. Derfor har øya innslag av ørkenlandskaper, og de berømte sanddynene i Maspalomas er et av dagens mål.

  Her får alle eventyrlystne barn og voksne mulighet til en uforglemmelig tur på kamelryggen. Du får en følelse av at du befinner deg i Sahara.

  Etter kamelridningen setter vi oss i jeepen og fortsetter mot byen Fataga gjennom "De 1000 palmers dal" før vi kommer frem til kamelfarmen der det finnes både kameler og andre dyr og klappe og se på.

  Når du bestiller denne utflukten kan du også kjøpe: - Lunsj

  Skjul

  Halvdag / Natur & friluftsliv

  Pris fra 12 €
 • Jeep- og kamelsafari med lunsj

  Fartsfylt i ørkenlandskap

  Off road-kjøring i åpne jeeper og kamelridning i Maspalomasørkenen. Lunsj er inkludert.  Les mer

  Off road-kjøring i åpne jeeper og kamelridning i Maspalomasørkenen. Lunsj er inkludert. 

  Geografisk sett tilhører Gran Canaria det afrikanske kontinentet. Derfor har øya innslag av ørkenlandskap og de berømte sanddynene i Maspalomas er et av dagen mål. 

  Her kan alle eventyrlystne bli med på en uforglemmelig ridetur på kamel, der man virkelig får følelsen av å befinne seg midt i Sahara. 

  Etter kamelridningen hopper du over i en jeep og fortsetter turen mot byen Fataga gjennom "De tusen palmers dal". Etterhvert kommer vi frem til kamelfarmen der det finnes både kameler og andre dyr du kan klappe. 

  Skjul

  Halvdag / Entré & billett

  Pris fra 12 €
 • Kanarisk søndag

  Lokal marked, vin og tapaslunsj

  Lokalbefolkningen på Gran Canaria besøker gjerne landsbygda og fjellene når de har fri. Vi følger den kanariske søndagstradisjonen og besøker et lokalt marked før vi nyter en god tapaslunsj. Les mer

  Lokalbefolkningen på Gran Canaria besøker gjerne landsbygda og fjellene når de har fri. Vi følger den kanariske søndagstradisjonen og besøker et lokalt marked før vi nyter en god tapaslunsj.

  Vi besøker det populære og lokale markedet i San Mateo. Her kan du kjøpe frukt, blomster, lokale produkter, kanarisk håndverk og mye annet. Atmosfæren er herlig og du kan prøve deg frem blant de ulike delikatessene.

  Etter markedet går turen videre til Santa Brigida, ett av vindistriktene på Gran Canaria. Vi besøker Casa de vino, et lite vinmuseum som viser hvordan den lokale vinen produseres. Det er selvfølgelig mulig å kjøpe vin og du får prøvesmake tre ulike viner fra Gran Canaria sammen med tapaslunsjen.

  I løpet av dagen gjør vi også et stopp ved Bandamakraterets lille fjelltop der vi har utsikt over det vakre landskapet.

  Utflukten kan kun bestilles av voksne. 

  Skjul

  Halvdag / Historie & kultur

  Pris fra 39 €
 • Katamarantur til Puerto de Mogan

  Sol, bad og avkobling

  Som eneste reisearrangør tilbyr Star Tour en kombinert heldagsutflukt med den fantastiske Super Cat, en av verdens største katamaraner, med besøk i øyas hyggeligste by, Puerto de Mogan. En god blanding av by og hav. Les mer

  Som eneste reisearrangør tilbyr Star Tour en kombinert heldagsutflukt med den fantastiske Super Cat, en av verdens største katamaraner, med besøk i øyas hyggeligste by, Puerto de Mogan. En god blanding av by og hav.

  Vi starter dagen med en bussreise til Puerto de Mogán. Her er det marked hver fredag, så du kan velge om du vil shoppe, slå deg ned på en av kaféene i havneområdet eller ta et bad ved den lille hvite sandstranden.

  Dagen fortsetter med en båttur. Katamaranen har et stort soldekk med solstoler, en salong med behagelige møbler og jacuzzi.

  Her kan du slappe av i en solstol på det store tredekket eller nyte et bad i båtens jacuzzi. Det er også god plass på det nederste dekket der lunsjen, som er inkludert, serveres. Om vær og vind tillater det fortsetter vi til den øde stranden GuiGui der vi kaster anker for å nyte naturen og stillheten. Det blir også mulighet for barna til å prøve bananbåten.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 48 €
 • Las Palmas – kultur og shopping

  Shopping og byliv

  Opplev den kanariske perlen Las Palmas. Provinshovedstaden med mye å tilby. Les mer

  Opplev den kanariske perlen Las Palmas. Provinshovedstaden med mye å tilby.

  Bli med på en utflukt til Las Palmas, Gran Canarias provinshovedstad. Byen byr på både shopping, kultur og severdigheter.

  På en og samme utflukt besøker vi den gamle bydelen Vegueta med sine smale, brosteinslagte gater, museer og katedralen samt den moderne delen rundt Santa Catalina-parken. Her finner vi den fine, tre kilometer lange Las Canteras-stranden som går fra nordkysten inn til midten av byen.

  For deg som vil shoppe finnes det rikelig med tid til å utforske merkevarebutikkene langs gågaten Triana samt større varehus og shoppingsentre i den nyere bydelen.

  Vi avslutter dagen med litt shopping på shoppingsenteret Las Arenas og gjør også et stopp ved Altavista som byr på Las Palmas beste utsikt.

  Skjul

  Heldag / Shopping

  Pris fra 28 €
 • PADI Advances Open Water

  Videregående kurs for deg som har dykkersertifikat.

  Sammen med Blue Explorers instruktører vil du utvide din erfaring og dykkerkunnskap i løpet av to dager og fem dykk.     Les mer

  Sammen med Blue Explorers instruktører vil du utvide din erfaring og dykkerkunnskap i løpet av to dager og fem dykk.    

  Kurset gjennomføres på 2 dager sammen med en instruktør. Tre av dykkene er obligatoriske, dypdykk, undervannsnavigasjon og Peak Performance Noyancy (en dykketeknikk der du lærer deg å utnytte tyngdekraften). De andre to dykkene bestemmer du selv hvilket område innen dykking du vil prøve. 

  Velg blant annet mellom å lære deg mer om livet under vannflaten og søk & redding. 

  Skjul

  Overnattning/flere dager / Sport

  Pris fra 230 €
 • PADI Open Water Diver Course

  4-dagers kurs for nybegynnere

  Store stimer av sølvfarget fisk, sverdfisk eller blekkspruter? Livet under vann er fullt av overraskelser. Les mer

  Store stimer av sølvfarget fisk, sverdfisk eller blekkspruter? Livet under vann er fullt av overraskelser.

  Det som gjør at så mange er fascinert av dykking er ikke bare de spennende fiskene, men også følelsen av vektløshet og stillheten under vann.

  Sammen med profesjonelle dykkere lærer du å dykke ned til 18 meters dyp. 5 teoritimer, 5 bassengtimer og 4 dykk i havet er inkludert.

  Alt utstyr er inkludert i prisen (kun til låns). Transport tilbake til hotellet hver dag.

  Etter gjennomgått kurs får du et PADI Open Water-sertifikat.

  Skjul

  Overnattning/flere dager / Sport

  Pris fra 350 €
 • Palmitos Park – entrébillett

  Gran Canarias største dyrepark – med et spektakulært delfinshow

  Har du sett delfiner hoppe høyt? Har du sett en papegøye på rulleskøyter? Eller en ørn med vingespenn på nesten to meter? Hvis ikke, har du muligheten nå! Les mer

  Har du sett delfiner hoppe høyt? Har du sett en papegøye på rulleskøyter? Eller en ørn med vingespenn på nesten to meter? Hvis ikke, har du muligheten nå!

  Qasen Palmitos Park ligger et godt stykke inne i en dal. Det er en subtropisk park med mange opplevelser for store og små. Parken har hundredevis av kaktuser, palmer og orkidéer samt mange fugle- og dyrearter: papegøyer, ørner, falker, krokodiller og flamingoer - bare for å nevne noen.

  I det nye delfinariet kan du se delfiner leke og gjøre kunster! Ikke gå glipp av dette populære delfinshowet.

  Uansett om du reiser med lokalbuss, leiebil eller taxi, kan du med fordel kjøpe entrébilletten på forhånd hos Star Tours reiseledere. Da slipper du å stå i kø når du kommer frem. Kjøper du entrébilletten via Star Tour får den til redusert pris.

  Skjul

  Heldag / Entré & billett

  Pris fra 29 €
 • Pirates of the Atlantic

  Sol, bad & eventyr

  Bli med på en spennende halv dag til havs med sjørøvere, skattejakt, sol og bad. En perfekt utflukt for hele familien! Les mer

  Bli med på en spennende halv dag til havs med sjørøvere, skattejakt, sol og bad. En perfekt utflukt for hele familien!

  Vi seiler til havs med sjørøverskipet fra havnen i Puerto Rico. På båten er det morsomme aktiviteter hele formiddagen med skattejakt, ansiktsmaling og leker.

  Skip o'hoi landkrabber! Hvem finner skatten?

  Skjul

  Halvdag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 35 €
 • Ridning med Black Horse

  Hesteridning i vakre omgivelser

  Opplev Gran Canarias vakre natur fra hesteryggen. Les mer

  Opplev Gran Canarias vakre natur fra hesteryggen.

  Denne halvdagsturen tar deg med til Salobre og til hesteranchen The Black Horse. Utflukten passer både for nybegynnere og den mer erfarne. Rideturen tar ca. 2 timer og gjennomfører sammen med erfarne instruktører.

  Skjul

  Halvdag / Sport

  Pris fra 59 €
 • Rocky Adventure – fjellvandring

  Vandretur på høyt nivå

  Gran Canaria har et svært variert landskap og hvis du vil oppleve det på nært hold, er dette den beste måten. Bli med på en guidet vandretur, arrangert av Rocky Adventure. Les mer

  Gran Canaria har et svært variert landskap og hvis du vil oppleve det på nært hold, er dette den beste måten. Bli med på en guidet vandretur, arrangert av Rocky Adventure.

  Selskapet Rocky Adventure tilbyr vandreturer i naturen under ledelse av kyndige, skandinaviske fjellguider som følger deg gjennom øyas flora, fauna, historie og kultur.

  Det finnes alltid flere guider, noe som innebærer at du kan velge den lengden på turen som passer deg best.

  På tross av at de fleste turene går til toppen av øya, nesten 2000 moh., så er terrenget relativt ukomplisert og turene kan gjennomføres med joggesko/gode spasersko.

  Skjul

  Heldag / Natur & friluftsliv

  Pris fra 45 €
 • Scuba Diving – 1 dykk for sertifiserte dykkere

  Opplev Atlanterhavets undervannsverden

  Store store stimer av sølvfarget fisk, sverdfisk eller blekkspruter? Livet under vann er fullt av overraskelser. Les mer

  Store store stimer av sølvfarget fisk, sverdfisk eller blekkspruter? Livet under vann er fullt av overraskelser.

  For deg som allerede har dykkersertifikat og som vil oppleve Gran Canarias beste dykkersteder.

  Bli med erfarne guider og dykk fra båt.

  Slange og vekt er inkludert. Ytterlige utstyr kan leies på dykkersenteret.

  Skjul

  Heldag / Sport

  Pris fra 30 €
 • Scuba Diving – Prøv snorkling og dykking

  Opplev Atlanterhavet undervannsverden

  Dette er utflukten for deg som er intressert i snorkling og dykking. Les mer

  Dette er utflukten for deg som er intressert i snorkling og dykking.

  Uansett om du er nybegynner eller en erfaren dykker så kan du bli med dyktige instruktører ned under vannflaten. På denne heldagsutflukten lærer du både å snorkle og å dykke.

  Kanskje du får se store stimer med søvfargede fisker, en gruppe med havål eller blekksprut? Livet under vann er fullt av overraskelser.

  Det som gjør at så mange er fascinert av dykking er ikke bare alle de spennende fiskeartene, men også følelsen av vektløshet og stillheten som råder under vann.

  Alt utstyr er inkludert i prisen. (Kun til låns)

  Skjul

  Heldag / Sport

  Pris fra 78 €
 • Snorkling

  Opplev livet under vann

  Det er enkelt og morsomt å snorkle! En hel dag med erfarne instruktører som lærer deg mer om livet under vann. Les mer

  Det er enkelt og morsomt å snorkle! En hel dag med erfarne instruktører som lærer deg mer om livet under vann.

  Bli med til Tauritostranden og en dag med sol, bad og snorkling. Atlanterhavet byr på et rikt liv i havet, med mye å se og oppleve under vannflaten.

  Dette er en perfekt aktivitet for hele familien, vi snorkler fra stranden og for de yngste deltagerne finnes det flere ulike typer flytevester.

  De erfarne instruktørene tar oss med til øyas beste snorklingssteder og vi får lære å snorkle samtidig som vi får vite mer om havets innbyggere. Turen passer også for deg som aldri har snorklet tidligere.

  Prisen inkluderer lån av snorkelmaske og våtdrakt.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 48 €
 • Store øyturen

  Botanikk, fjellbyer og vakker utsikt

  Denne dagen får du oppleve det beste av Gran Canaria! Vi tar deg med gjennom øyas 4 klimasoner og besøker flere av øyas mest interessante steder. Les mer

  Denne dagen får du oppleve det beste av Gran Canaria! Vi tar deg med gjennom øyas 4 klimasoner og besøker flere av øyas mest interessante steder.

  Gran Canaria er skapt av vulkanutbrudd og erosjon og det gjør at til tross for sin størrelse så er øya i dag et minikontinent med ikke færre enn fire klimasoner og en variert natur. På den store øyturen tar vi deg med til de mest interessante stedene på øya og i løpet av dagen får du være med på en reise i både tid og rom.

  Formiddagen tilbringer vi i Arucas der vi får smake på rom og besøker La Marquesa's botaniske hage. Turen fortsetter til fjellbyen Teror der vi besøker kirken med den kjente pinjemadonnaen.

  Vi gjør et stopp i Vallesco der vi spiser en tapaslunsj som er inkludert i prisen. Lunsjen består av kanarisk ost, brød, skinke, kanarisk potet, kroketter og kjøttgryte. Til dessert kan du velge mellom is, karamellpudding eller fructcoctail. Vann og et glass vin eller øl er også inkludert. 

  Vi besøker markedet i Cruz de Tejeda som ligger på en av øyas høyeste steder. Dagen avsluttes ved Molino del Agua i "De tusen palmers dal". Her jobber Foresta med å plante trær. Star Tour og TUI Nordic støtter prosjektet med 0,50 € for hver gjest som er med på øyturen. Det innebærer at innen de neste tre årene så vil det ha blitt plantet en hel hektar med trær her.

  Skjul

  Heldag / Historie & kultur

  Pris fra 50 €
 • Super Cat katamaran

  Heldagsutflukt til havs

  Super Cat er en av verdens største seilkatamaraner og har både boblebad og stort soldekk. Velkommen om bord! Les mer

  Super Cat er en av verdens største seilkatamaraner og har både boblebad og stort soldekk. Velkommen om bord!

  Ta en pause fra sol og bad og opplev en herlig dag til havs! På den store, velutstyrte seilkatamaranen Super Cat kan du nyte en dag med sol, bad og avslapping i et elegant miljø.

  Katamaranen har boblebad, stort soldekk med solstoler og en salong med behagelige møbler. Her kan du nyte en god lunsj med utsikt over det glitrende havet. Lunsj og drikke er inkludert.

  I Puerto Rico tilbys Super Cat med transport fra følgende hoteller: Riu Vistamar, Nido del Aguila, Balcon del Mar, Villas Mirador del Mar og Colina Mar. Hvis du ikke bort på ett av disse hotellene bestiller du Super Cat uten transport.

  Skjul

  Heldag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 50 €
 • Taurito Waterpark

  Morsomt for både store og små

  På Taurito Waterpark, Gran Canarias største hotellbadeland, kan både store og små ha det moro. Les mer

  På Taurito Waterpark, Gran Canarias største hotellbadeland, kan både store og små ha det moro.

  Mitt i Playa Taurito-dalen ligger det mer enn et halvt hektar store området med saltvannslagune og badeland. Bassengene og skliene i badelandet har saltvann.

  Syv av vannskliene er åpne for barn og voksne over 10 år og som er lengre enn 120 cm. Dette gjelder blant annet Kamikaze og Free Fall der det går virkelig fort.

  For barn som er lengre enn 100 cm og som har fylt 6 år finnes det flere vannsklier. For de aller minste finnes det et lite barnetilpasset område som er bygget som et sjørøverskip, med flere sklier og andre vannattraksjoner.

  Det finnes mange solsenger og det er også mulig å kjøpe mat og drikke.

  Gå ikke glipp av en morsom dag for hele familien!

  Skjul

  Heldag / Entré & billett

  Pris fra 11 €
 • Tenerife og Loro Parque

  Spekkhoggere og pingviner

  Gå ikke glipp av denne turen til Tenerife og den store dyreparken Loro Parque! En opplevelse for hele familien. Les mer

  Gå ikke glipp av denne turen til Tenerife og den store dyreparken Loro Parque! En opplevelse for hele familien.

  Dyreparken Loro Parque startet sin virksomhet med papegøyer, men har utviklet seg til å bli en av verdens største mest velholdte dyre- og opplevelsesparker.

  Loro Parque er i dag også hjem for fullvoksne spekkhoggere og kan tilby Europas eneste spekkhoggershow.

  Foruten spekkhoggerne, er delfinene, sjøløvene og papegøyene det største trekkplasteret. Her finnes også et imponerende pingvinarium og en haitunnel!

  Skjul

  Heldag / Natur & friluftsliv

  Pris fra 99 €
 • Yellow Submarine

  En tur dypt ned under vannflaten

  Bli med Yellow Submarine dypt ned under vannflaten og se nyskjerrige, glitrende fiskestimer og gamle skipsvrak – uten å bli våt! Les mer

  Bli med Yellow Submarine dypt ned under vannflaten og se nyskjerrige, glitrende fiskestimer og gamle skipsvrak – uten å bli våt!

  Ubåten Yellow Submarine tar deg med på et eventyr i en vakker undervannsverden!

  Dagen innledes med en busstur til havnen i den pittoreske byen Puerto Mogan der ubåten venter på deg. Denne moderne ubåten har en komfortabel innredning med seter med utsikt, egne tv-monitorer og gigantiske vinduer så du lett kan følge med på hva som skjer langs havbunnen.

  Når Yellow Submarine dykker ned i Atlanterhavets krystallklare vann, nesten 30 meter under overflaten ser du alt fra tunfiskstimer til gjedder og andre mystiske skapninger. Hold øynene åpne etter gamle skipsvrak fulle av vakre fisker.

  En engelsktalende guide forteller om det du ser og alt akkompagneres av stemningsfull, klassisk musikk.

  En opplevelse for hele familien!

  Utflukten kan bestilles for- eller ettermiddag.

  Skjul

  Halvdag / Båtturer, vannsport og fiske

  Pris fra 29 €
 • Øytur fra Las Palmas

  Vakker utsikt, fjellandsbyer og botanikk

  Denne øyturen er som en liten jorden rundt-reise for Gran Canaria har fire ulike klimasoner som vi kommer til å besøke på denne utflukten. Guiden kommer til å fortelle om øyas historie, kultur og hvordan livet ser ut i dag på Gran Canaria.  Les mer

  Denne øyturen er som en liten jorden rundt-reise for Gran Canaria har fire ulike klimasoner som vi kommer til å besøke på denne utflukten. Guiden kommer til å fortelle om øyas historie, kultur og hvordan livet ser ut i dag på Gran Canaria. 

  Dagen begynne med at vi reiser fra Las Palmas og dagens første stopp blir i den botaniske hagen Jardin Canario. Der får du lære mer om de typiske kanariske hagene. I San Mateo, vårt neste stopp, kan du kjøpe en kopp kaffe når vi tar en kort pause. 

  Deretter blir det et fotostopp ved Mirador Degollada de Becerra for å nyte den fantastiske utsikten. I Cruz de Tejeda kan du rusle rundt en stund på det lokale markedet før vi spiser lunsj på restauranten Balcon de Zamora. Lunsjen består av en meny, vann og et glass vin er inkludert. Vegetarisk alternativ kan bestilles i forveien. 

  Etter lunsj drar vi videre og du får tid til å utforske byen Teror på egen hånd før vi drar tilbake til Las Palmas. 

  Skjul

  Heldag / Historie & kultur

  Pris fra 49 €