Reiser til Gran Canaria

Gran Canaria blir mer trendy, allsidig og populær for hvert år. Velg mellom mange reisemål og hoteller, alt fra familievennlige Blue Village til elegante spahotell og små hotellperler.

Gran Canaria blir mer trendy, allsidig og populær for hvert år. Velg mellom mange reisemål og hoteller, alt fra familievennlige Blue Village til elegante spahotell og små hotellperler. Skjul
Beregnet flytid: Ca. 5 t 45 min fra Oslo/Gardermoen.

Finn hotellet som passer for deg:

Star Tours Gran Canaria

 • Amadores
  Amadores
  Amadores

  Amadores

  Amadores er et harmonisk, mindre reisemål med en praktfull anlagt strand og i gåavstand til Puerto Rico. Her kan du slappe av på en av øyas fineste strender.

 • Arguineguin
  Arguineguin
  Arguineguin

  Arguineguin

  Arguineguin er et hyggelig reisemål på den solsikre sydkysten. Du bor mellom det gamle fiskerleiet Arguineguin og den kjente Anfistranden med lys importert sand.

 • Bahía Feliz
  Bahía Feliz
  Bahía Feliz

  Bahía Feliz

  Bahía Feliz er Star Tours "eget" feriested på Gran Canaria. Her finner du barneklubber, aktiviteter, underholdning, restauranter og et elegant fitness- & spasenter.

 • Las Meloneras
  Las Meloneras
  Las Meloneras

  Las Meloneras

  Las Meloneras er et moderne reisemål på sydkysten av Gran Canaria, nær Maspalomas' sanddyner. Her finner du luksuriøse hotell med spaanlegg og gigantiske bassengområder.

 • Maspalomas
  Maspalomas
  Maspalomas

  Maspalomas

  Maspalomas er et fredelig område på Gran Canarias sydkyst. Her tilbyr vi bosteder fra De Luxe til familievennlige Blue Star nær strand, golfbane og de berømte sanddynene.

 • Playa del Ingles
  Playa del Ingles
  Playa del Ingles

  Playa del Ingles

  Playa del Ingles har alltid vært et av de mest populære og allsidige feriestedene på Gran Canarias sydkyst. Det er også et reisemål som hele tiden har utviklet seg med nye gågater, shoppingsentre og restauranter.

 • Playa Taurito
  Playa Taurito
  Playa Taurito

  Playa Taurito

  Playa Taurito er en vennlig naboby til Puerto de Mogan med flere utmerkede all inclusive-hoteller, blant annet vårt Splash-hotell med badeland og et Blue Couples for deg som reiser uten barn.

 • Puerto de Mogán
  Puerto de Mogán
  Puerto de Mogán

  Puerto de Mogán

  Puerto de Mogán har blomsterdekorerte gater, hvite hus og en koselig småbåthavn og ser ut som om den er tatt rett ut av et postkort. Med oss kan du bo midt i havnen.

 • Puerto Rico
  Puerto Rico
  Puerto Rico

  Puerto Rico

  Puerto Rico er et klassisk charterreisemål med strand og yachthavn i et dalføre. Her kan du velge mellom alt fra prisgunstige leilighetshoteller til storfavoritten Revoli Playa.

 • San Agustin
  San Agustin
  San Agustin

  San Agustin

  San Agustin er et allsidig, men likevel harmonisk badested der alle våre hoteller ligger nær de langgrunne strendene. En fin strandpromenade fører til Playa del Ingles.

 • Las Palmas
  Las Palmas
  Las Palmas

  Las Palmas

  I Las Palmas kan du kombinere sol og bad med storby og kultur. Byen lokker med alt fra konserter og museer til tapasbarer, shopping og en tre kilometer lang strand.

 • Fataga
  Fataga
  Fataga

  Fataga

  Den pittoreske landsbyen Fataga ligger i fjellene i "De tusen palmers dal". Du bor på et lite, genuint hotell og kan gå på tur, sykle, ri og nyte naturen.

 • Arucas
  Arucas
  Arucas

  Arucas

  Arucas er en sjarmerende småby med torghall og hyggelige smågater. Du bor på unike La Hacienda del Buen Suceso, et romantisk hotell på Kanariøyenes eldste hacienda.

Til toppen av siden