Star Tours Maspalomas

Reiser til Maspalomas

Maspalomas er et stort reisemål på sydkysten av Gran Canaria. Kombinasjonen av høye palmer og lave bygninger skaper likevel en harmonisk atmosfære. Du er nabo med en av øyas beste golfbaner og den kjente Maspalomasørkenens gyllengule sanddyner. Blant hotellene finner du resorthotell med konseptene Blue Star og RIU.  Les mer

Maspalomas er et stort reisemål på sydkysten av Gran Canaria. Kombinasjonen av høye palmer og lave bygninger skaper likevel en harmonisk atmosfære. Du er nabo med en av øyas beste golfbaner og den kjente Maspalomasørkenens gyllengule sanddyner. Blant hotellene finner du resorthotell med konseptene Blue Star og RIU. 

Stranden i Maspalomas er en av Gran Canarias lengste og går hele veien inn til Playa del Inglés. Flest solsenger og strandservice finner du på den langgrunne stranden nærmest det 65 meter høye fyrtårnet Faro de Maspalomas. Lenger ut langs sanddynene kan du sole deg eller spasere i vannkanten.

Restauranter og shopping
Det finnes en håndfull restauranter å velge mellom, enda flere finner du i Playa del Ingles som bare ligger noen minutter unna med buss eller taxi. Eller i Las Meloneras, der du i tillegg til restauranter og finner mange merkebutikker.  

Hotelltips

 • Blue Star Dunas Maspalomas med 6 bassenger og romslige leiligheter
 • Riu Palace Oasis med all inclusive og en stor palmehage

Golfreiser
Gran Canaria er populært blant dem som vil spille golf om vinteren. Øyas beste baner ligger i Las Meloneras og Maspalomas. 

Utfluktstips

 • En hel dag i dyreparken Palmitos Park
 • Aloe Vera og oliven, besøk på ølologiske gårder med prøvesmakinger
 • Jeep- og kamelsafari

Utfluktene kan bestilles hjemmefra. 

Forhåndsbestill en leiebil
Med leiebil står du fritt til å utforske øya. Alt fra vandringsstier i fjellene til golfbaner, vannparker, shopping, tapasbarer og sjarmerende småbyer ligger i kort avstand fra våre reisemål.

Kombiner med TEMA
Vil du oppleve enda mer kan du kombinere badeferien med TEMAs Gran Canaria – fotturer og matlaging. Både til fots, på sykkel og fra utfluktsbussen får du oppleve fjell, landsbyer, vingårder og haciendaer. 

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 5 t 50 min fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet.  Vis mer

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet. 

Bestill buss til hotellet
Ca. 45 min med buss fra flyplassen til første hotellstopp i Maspalomas. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere.  

Bestill taxi direkte til hotellet
Bestill taxi for 1–3 personer, inkludert barn under 2 år. Taxien kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i taxi er ikke vanlig og kan ikke bestilles.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg:

  • Gran Canaria
  • Maspalomas

  Riu Palace Oasis SSSS

  Klassisk all inclusive-hotell med fantastisk beliggenhet

  Vis mer Vis mindre
  Gjestenes vurdering 9 av 10
  Bad 60 m
  Shopping 650 m
  Basseng / Barnebasseng Ja / Ja
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  Oslo Lufthavn 08.des 2016 8 dager
  8 598,-
  BESTILL NÅ