Star Tours Dunas Maspalomas SSSS

Dunas Maspalomas SSSS

Blue Star med leiligheter og mulig all inclusive

Pris fra
3 598,- 4 098,-
10.des 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
Dunas Maspalomas passer både par og store familier. Fin beliggenhet i Maspalomas, i gåavstand til sanddynene, golfbanen, shopping og fornøyelsesparken Holiday World. Det finnes leiligheter med plass til 8 personer, og frokost, halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg.  Vis mer
Pris fra
3 598,- 4 098,-
10.des 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

Dunas Maspalomas passer både par og store familier. Fin beliggenhet i Maspalomas, i gåavstand til sanddynene, golfbanen, shopping og fornøyelsesparken Holiday World. Det finnes leiligheter med plass til 8 personer, og frokost, halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. 

Hotellet har både leiligheter og suiter som ligger i bungalower i hver sin del av området. Bestill denne delen, Dunas Maspalomas, hvis du foretrekker leiligheter. 

På alle Blue Star-hotell:

  • Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg
  • Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg
  • Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken
  • Lekehus, aktiviteter og barnepass

Vin- og kaffebaren TASTE
I TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. 

Stor hage og 6 bassenger
I den store hagen finnes det 6 bassenger, barnebassenger og bassengbarer. To av bassengene er oppvarmet en del av vinteren. I leilighetsdelen arrangeres det Blue Star-aktiviteter og her ligger også lekehuset Play Hotel.

Måltider
Det finnes et supermarked med stort utvalg og skandinaviske produkter på hotellet. Frokost, halvpensjon med frokost- og lunsj- alt. middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg.

Bestiller du all inclusive er alle måltider, snacks, is og barservering fra valgfri bar og bufférestaurant innen hele Dunas Maspalomas-området. 

All inclusive og halvpensjon inkluderer julemiddag den 25/12 og nyttårsmiddag. 

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Vis mindre