Vi ser du bruker en eldre verson av din nettleser. For en bedre opplevelse av Startour.no anbefaler vi at du oppdaterer til en nyere nettleser. Her er noen gode alternativ som er helt gratis.

Star Tours Dunas Maspalomas SSSS
Prisgunstig hotell med familieaktiviteter

Dunas Maspalomas SSSS

Blue Star med leiligheter og mulig all inclusive

Pris fra
3 998,- 6 248,-
07.feb 2015 fra Tromsø for 8 dager
Dunas Maspalomas passer både par og store familier. Fin beliggenhet i Maspalomas, i gåavstand til sanddynene, golfbanen, shopping og fornøyelsesparken Holiday World. Det finnes leiligheter med plass til 8 personer, og frokost, halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg.  Vis mer
Pris fra
3 998,- 6 248,-
07.feb 2015 fra Tromsø for 8 dager

Dunas Maspalomas passer både par og store familier. Fin beliggenhet i Maspalomas, i gåavstand til sanddynene, golfbanen, shopping og fornøyelsesparken Holiday World. Det finnes leiligheter med plass til 8 personer, og frokost, halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. 

Hotellet har både leiligheter og suiter som ligger i bungalower i hver sin del av området. Bestill denne delen, Dunas Maspalomas, hvis du foretrekker leiligheter. 

6 bassenger og aktiviteter
I den store hagen finnes det 6 bassenger, barnebassenger og bassengbarer. To av bassengene er oppvarmet en del av vinteren. I leilighetsdelen arrangeres det Blue Star-aktiviteter og her ligger også lekehuset Play Hotel.

Måltider
Det finnes et supermarked med stort utvalg på hotellet. Frokost, halvpensjon med frokost- og lunsj- alt. middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Hvis du bor i leilighet og bestiller all inclusive er drikke og snacks i valgfri bassengbar inkludert. Måltidene serveres på leilighetsområdets restaurant. 

All inclusive og halvpensjon inkluderer julemiddag den 25/12 og nyttårsmiddag. 

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Vis mindre