Star Tours Dunas Maspalomas SSSS

Dunas Maspalomas SSSS

Blue Star med leiligheter og mulig all inclusive

Dunas Maspalomas passer både par og store familier. Fin beliggenhet i Maspalomas, i gåavstand til sanddynene, golfbanen, shopping og fornøyelsesparken Holiday World. Det finnes leiligheter med plass til 8 personer, og frokost, halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg.  Vis mer

Dunas Maspalomas passer både par og store familier. Fin beliggenhet i Maspalomas, i gåavstand til sanddynene, golfbanen, shopping og fornøyelsesparken Holiday World. Det finnes leiligheter med plass til 8 personer, og frokost, halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. 

Hotellet har både leiligheter og suiter som ligger i bungalower i hver sin del av området. Bestill denne delen, Dunas Maspalomas, hvis du foretrekker leiligheter. 

6 bassenger og aktiviteter
I den store hagen finnes det 6 bassenger, barnebassenger og bassengbarer. To av bassengene er oppvarmet en del av vinteren. I leilighetsdelen arrangeres det Blue Star-aktiviteter og her ligger også lekehuset Play Hotel.

Måltider
Det finnes et supermarked med stort utvalg på hotellet. Frokost, halvpensjon med frokost- og lunsj- alt. middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Hvis du bor i leilighet og bestiller all inclusive er drikke og snacks i valgfri bassengbar inkludert. Måltidene serveres på leilighetsområdets restaurant. 

All inclusive og halvpensjon inkluderer julemiddag den 25/12 og nyttårsmiddag. 

Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Vis mindre