Star Tours Tres Vidas SSSS

Tres Vidas SSSS

Familievennlig med romslige leiligheter

Pris fra
4 198,-
10.des 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
Tres Vidas er en del av våre egen ferieby Blue Village Bahia Felíz. Her finnes alt fra Bamseklubben til et stort bassengområde, flere restauranter og et spasenter. Vis mer
Pris fra
4 198,-
10.des 2015 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

Tres Vidas er en del av våre egen ferieby Blue Village Bahia Felíz. Her finnes alt fra Bamseklubben til et stort bassengområde, flere restauranter og et spasenter.

Hotellet er bygget på terrasser i en skråning og har leiligheter med plass til 6 personer. Du bor stille og rolig, samtidig som du har alt det Blue Village Bahía Feliz har å tilby rett rundt hjørnet. 

Bamseklubb og Thea's Coffee Shop & Juice Bar
På Blue Village Bahia Felíz finnes blant annet Bamseklubben, lekeplass og et stort bassengområde. Om kveldene er det show med skandinaviske artister.

Thea's Coffee Shop og Juice Bar som selger god kaffe, ferskpresset juice, salater og minibakverk ligger ved Playa Feliz.

Blue Village – flere aktiviteter enn noensinne
Tres Vidas tilbyr aktiviteter og trening for hele familien:

  • Trening i samarveid med verdenskjente gruppetreningsselskapet Les Mills
  • Vanngymnastikk, fotball og volleyball
  • Svømmeskole samt Plask & lek i høysesongen
  • Orquidea Club Spa med treningsrom og 25-metersbasseng
  • Crawlekurs for voksne i høysesongen
... og mye mer.

Forhåndsbestill måltider
Frokostbuffé, halvpensjon med middagsbuffé og all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Bestiller du helpensjon kan du variere middagene mellom Orquidea og Playa Feliz. Bestiller du all inclusive kan du variere alle måltidene mellom den lille restauranten på Playa Feliz og den store restauranten med stor buffé på Orquidea.

Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner i bufferestauranten serverer sunne favorittretter.

Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse middagene som tillegg på stedet. Hvis du har bestilt halvpensjon serveres det lunsj istedenfor middag disse dagene

Det finnes også et stort supermarked på området hvis du foretrekker å lage maten selv.

Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Vis mindre