Star Tours Tres Vidas SSSS

Tres Vidas SSSS

Familievennlig med romslige leiligheter

Tres Vidas er en del av våre egen ferieby Blue Village Bahia Felíz. Her finnes alt fra Bamseklubben til et stort bassengområde, flere restauranter og et spasenter. Vis mer

Tres Vidas er en del av våre egen ferieby Blue Village Bahia Felíz. Her finnes alt fra Bamseklubben til et stort bassengområde, flere restauranter og et spasenter.

Hotellet er bygget på terrasser i en skråning og har leiligheter med plass til 6 personer. Du bor stille og rolig, samtidig som du har alt det Blue Village Bahía Feliz har å tilby rett rundt hjørnet. Velg mellom flere ulike leilighetstyper, blant annet 3-roms med direkte ugang til et felles basseng som deles av fire leiligheter.

Aktiviteter, spa og Bamseklubben.
På Blue Village Bahia Felíz finnes blant annet Bamseklubben, svømmeskole og lekeplass.

Noen eksempler på aktiviteter for hele familien:

  • Stort bassengområde
  • Vanngymnastikk og bassengaktiviteter
  • Barnebasseng med liten sklie og babybasseng med soltak
  • Orquidea Club Spa med treningsrom og 25-metersbasseng
  • Aktiviteter med vårt Blue Village-team

... og mye mer.

 

Forhåndsbestill måltider
Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé og all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Bestiller du helpensjon kan du variere middagene mellom Orquidea og Playa Feliz. Bestiller du all inclusive kan du variere alle måltidene mellom den lille restauranten på Playa Feliz og den store restauranten med stor buffé på Orquidea.

Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra.

Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse middagene som tillegg. Hvis du har bestilt halvpensjon serveres det lunsj istedenfor middag 25/12 og nyttårsaften.

Det finnes også et stort supermarked på området hvis du foretrekker å lage maten selv.

Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Vis mindre