Star Tours Blue Village FAMILY LIFE Tres Vidas SSSS

Blue Village FAMILY LIFE Tres Vidas SSSS

Familievennlig med romslige leiligheter

Pris fra
4 198,-
30.mai 2016 fra Oslo Lufthavn for 8 dager
Tres Vidas er en del av våre egen ferieby Blue Village Bahia Felíz. Her finnes alt fra Bamseklubben til et stort bassengområde, flere restauranter og et spasenter. Vis mer
Pris fra
4 198,-
30.mai 2016 fra Oslo Lufthavn for 8 dager

Tres Vidas er en del av våre egen ferieby Blue Village Bahia Felíz. Her finnes alt fra Bamseklubben til et stort bassengområde, flere restauranter og et spasenter.

Hotellet er bygget på terrasser i en skråning og har leiligheter med plass til 6 personer. Du bor stille og rolig, samtidig som du har alt det Blue Village Bahía Feliz har å tilby rett rundt hjørnet. Velg mellom flere ulike leilighetstyper.

Aktiviteter 
På Blue Village Bahia Felíz finnes aktiviteter for hele familien:

  • Treningstimer i samarbeid med Les Mills - gruppetrening
  • Vanngymnastikk, fotball og volleyball
  • Svømmeskole for barn og crawleskole for voksne i høysesong
  • Orquidea Club Spa med treningsrom og 25-meters basseng

Det finnes også lekeplas, stort bassengområde, barnebasseng med en liten sklie og babybasseng med soltak. I Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakevarer. Om kvelden arrangeres det ulike show med skandinaviske artister. 

Forhåndsbestill måltider
Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé og all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Bestiller du halvpensjon kan du variere middagene mellom restaurantene på Orquidea og Playa Feliz. Bestiller du all inclusive kan du variere alle måltidene mellom den lille restauranten på Playa Feliz og den store restauranten med stor buffé på Orquidea.

Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner i bufférestauranten serverer sunne favorittretter. 

Det finnes også et supermarked på området.

Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Vis mindre