Star Tours Arguineguin

Reiser til Arguineguin

Arguineguin er et hyggelig reisemål med noen restauranter, småbutikker og vakre gangveier langs havet. Klimaet er blant øyas beste og med oss kan du bo i leilighet midt byen.  Les mer

Arguineguin er et hyggelig reisemål med noen restauranter, småbutikker og vakre gangveier langs havet. Klimaet er blant øyas beste og med oss kan du bo i leilighet midt byen. 

I den skjermede havnen ligger fiskerbåtene tett, og like ved ligger det sjarmerende kvartaler med restauranter med en koselig atmosfære og kanariske spesialiteter - ikke minst nyfanget fisk!

Marked og shoppingsenter
Hver tirsdag formiddag er det marked i Arguineguin. I hovedgaten ligger shoppingsenteret La Marea der du finner både merkeklær, sko og spanske delikatesser. 

Flere strender
I gamle Arguineguin finnes det små lavastrender der du kan ta et bad, men det er få som ligger og soler seg her. En halv kilometer vestover ligger den større stranden i Patalavaca, og ytterligere en kilometer unna ligger den fine Anfistranden med lys sand som er importert fra Bahamas.

Forhåndsbestill en leiebil
Med leiebil står du fritt til å utforske øya. Alt fra vandringsstier i fjellene til golfbaner, vannparker og sjarmerende småbyer ligger i kort avstand fra våre reisemål. 

Utfluktstips

  • En dag i dyreparken Palmitos Park
  • Øytur med marked og De tusen palmers dal
  • Jeep- og kamelsafari
  • Gran Canarias smaker, med fokus på lokalprodusert og vin

 

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 5 t 40 min, beregnet tid fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet.  Vis mer

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet. 

Bestill buss til hotellet
Ca. 1 time fra flyplassen til første hotellstopp i Arguineguín. Bussen stopper som regel ved flere hotell, transfertiden kan derfor variere.  

Bestill taxi direkte til hotellet
Bestill taxi for 1–3 personer, inkludert barn under 2 år. Taxien kjører direkte til hotellet fra flyplassen. Informasjon om reisetid til hvert hotell kan ikke oppgis. Barnestoler i taxi er ikke vanlig og kan ikke bestilles.

Vis mindre