Star Tours Arguineguin

Reiser til Arguineguin

Arguineguin er et hyggelig reisemål med noen restauranter, småbutikker og vakre gangveier langs havet. Klimaet er blant øyas beste og mange nordboere tilbringer hele vinterhalvåret her. Her finner du hoteller i kategoriene Lite & familiært og De Luxe. Les mer

Arguineguin er et hyggelig reisemål med noen restauranter, småbutikker og vakre gangveier langs havet. Klimaet er blant øyas beste og mange nordboere tilbringer hele vinterhalvåret her. Her finner du hoteller i kategoriene Lite & familiært og De Luxe.

I den skjermede havnen ligger fiskerbåtene tett, og like ved ligger det sjarmerende kvartaler med restauranter med en koselig atmosfære og kanariske spesialiteter - ikke minst nyfanget fisk!

Marked og shoppingsenter
Hver tirsdag formiddag er det marked i Arguineguin. I hovedgaten ligger det dessuten et moderne shoppingsenter i to etasjer som heter La Marea. Der finner du både merkeklær, sko og supermarkedet Supercor med mange spanske delikatesser.

Flere strender
I gamle Arguineguin finnes det små lavastrender der du kan ta et bad, men det er få som ligger og soler seg her. En halv kilometer utenfor byen ligger den større stranden i Patalavaca, og litt lenger unna ligger Anfistranden som er en av Grana Canarias fineste. Den ligger i tilknytning til den luksuriøse feriebyen Anfi del Mar og den lyse sanden er importert fra Bahamas.

Bo familiært eller femstjerners
Det trivelige lille Los Marinos ligger midt i fiskerbyens hjerte og tilhører kategorien Lite & familiært">Lite & familiært takket være sin hyggelige atmosfære. Nær Anfi del Mar kan du bo på femstjerners Radisson Blu i kategorien De Luxe">De Luxe.

Forhåndsbestill en leiebil
Med leiebil står du fritt til å utforske øya. Alt fra vandringsstier i fjellene til golfbaner, vannparker og sjarmerende småbyer ligger i kort avstand fra våre reisemål.


Utfluktstips
  • En dag i dyreparken Palmitos Park
  • Øytur med marked og De tusen palmers dal
  • Jeep- og kamelsafari
  • Snorkling med instruktører
  • Gran Canarias smaker, med fokus på lokalprodusert og vin
  • Alle utfluktene våre

Skjul

Beregnet flytid:

Ca. 5 t 45 min, beregnet tid fra Oslo/Gardermoen.

Transport t/r flyplass:

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen. Ca. 1 time fra flyplassen til første hotellstopp i Arguineguín. Vis mer

Busstransport er et tillegg som bestilles hjemmefra. Guidene møter på flyplassen, men blir ikke med i bussen. Ca. 1 time fra flyplassen til første hotellstopp i Arguineguín.

Vis mindre

Finn hotellet som passer for deg: